Connect with us

Музика

Дидо с нов татус преди концерта в София

Avatar

Публикувано

на

D2 1

Броени дни преди декемврийския концерт на D2 Дидо се сдоби със седмия си татус – дракон в черно и зелено на дясната ръка, от китката до лакътя! До този момент той има две морски звезди на горната страна на дланите, надписи “pure” и “rage” на пръстите на двете ръцете, бодлива тел на десния бицепс, и горящ двузъбец на дясната предмишница. За последната си татуировка Дидо избира китайския дракон, като символ на житейската философия и мъдрост на източните култури.

Новата татуировка и трейлър на предстоящия концерт можете да видите тук:

D2 ще изнесат традиционния си декемврийски концерт в сърцето на София – клуб „Terminal 1“(ул. ,,Ангел Кънчев“ 1). Датата е 3 декември 2015 г. (четвъртък), вратите се отварят в 21.00 часа. Шоуто ще открият Panic Station, които спечелиха първо място в конкурса на D2 – „Голямо междучасие“.

Спазвайки традицията на декемврийските си концерти, D2 ще представят на живо хитовете от последните им два албума – “6” и “Феникс”, както и някои от по-старите парчета в дуети със специалните гости – Ивайло (Noisy) Цветков, BOBO, LaTiDa и бийтбоксерът Red One.

Advertisement

Това ще бъде ударно рок шоу, което ще обобщи една много интензивна и успешна за D2 година.

Какъв е настоящият звук на D2, които не спират да се развиват и променят, в тон с личните си идеи и света на музиката, публиката ще чуе на 3 декември в клуб „Terminal 1“.

Билети за концерта на D2 ще откриете в мрежата на Eventim на цена от 12 лева, както и на касите в Пикадили, Германос, Офис 1, На Тъмно, Usit Colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Terminal 1.

На място цената на билета ще е 15 лв.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement