Connect with us

EDM

Диското изпраща лятото в MEMENTO

Avatar

Публикувано

на

poster 27.09.2018

Лятото тихо се изнизва на пръсти, но диското е тук, за да разчовърка спомените ви за него. Да провокира нажежените ви страсти, да пофлиртува с недоизказаните любовни обяснения, да ви върне назад във времето, когато музиката беше винилови плочи и смели обещания за вечност на младото.

Градината на MEMENTO влиза в ролята на безцеремонен домакин на това пътуване с машината на времето, наречено DOWNTOWN DISCO.

Обуйте най-щурите си обувки на платформи, облечете неоновите клинове и чарлстон панталоните, тупирайте косата си, изтупайте праха от ретро значките в унисон с носталгичната дискомода и елате на стилното Nu Disco, Disco, Boogie, Funk, House парти, поднесенo от артистите на лейбъла CODE:, което ще зашемети сетивата ви.

DJ toKKah & DJ Nick – основатели на култовата техногрупа ZONE 204 от 90-те години и създатели на емблематичното предаване за електронна музика Tech-House, ще бъдат хората, виновни за чутовната ви мускулна треска на следващия ден.

Със завръщането на винтидж ерата, която е неизменна част от клубния живот на София, проектът CODE акцентира върху корените на DJ културата – пускане на музика от грамофонни плочи и колекционирането на все по-ценни и редки такива.

Advertisement

CODE е марка, безкомпромисна в разнообразието, оригиналността и забавлението, стане ли дума за парти.
Качествената музика, атрактивната хореография и стилната визуализация са трите коза на лейбъла, стоящ зад имиджовия трибют на Майкъл Джексън в „София Лайв Клуб“ и на FASHION DRUGS – първото събитие, на което модни брандове показаха бекстейджа на фешъна в реална атмосфера.

Ако искате настроението ви да се оглежда в дискотопки, да бъдете изумени и да се приберете с награди, елате на DOWNTOWN DISCO – партито, организирано от CODE и MEMENTO, с което официално стартира зимният сезон в едноименната верига заведения.

Запомнете – 27 септември, 20 часа, ул. „Раковски“ 106.
Winter is coming, but disco is always here!

Ако времето реши да ни саботира и ни подари дъждец, поканете най-пъстрите си дъждобрани или се отдайте на цветно купонясване в кулоарите на любимия локал.

Advertisement

вход: свободен
дрескод: street disco
телефон: 0888 402 333
място: ул. Г.С. Раковски №106
Линк към Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/700162807012341/

Continue Reading
Advertisement