Connect with us

Кино

Дисниленд в Париж стана домакин на световната премиера на „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“

Avatar

Публикувано

на

Чаканото с огромно нетърпение продължение на емблематичната пиратска поредица направи своя световен дебют във френската столица. Родното място на Карибски пирати – Дисниленд в Париж се превърна в домакин на звездите и създателите на Карибски пирати: Отмъщението на Салазар. За да представят новата продукция, в Париж пристигна самият капитан Джак Спароу – Джони Деп, капитан Барбоса – Джефри Ръш, Орландо Блум. Редом до „старите кучета” на поредицата застанаха и новите попълнения в екипажа на франчайза – изключително атрактивния като капитан Салазар – Хавиер Бардем, както и изгряващите звезди Кая Скоделарио и Брентън Туейтс.

Пред гостите в Дисниленд във френската столица, Джони Деп сподели, че отдавна си е мечтал да върне поредицата Карибски пирати там, където е създадена атракцията, дала начало на култовите филми.

Карибски пирати: Отмъщението на Салазар идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 26 май, с предпремиерни прожекции на 25 май. А за най-нетърпеливите фенове билетите са вече в продажба.

Continue Reading
Advertisement