Connect with us

Кино

Дисни представя „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“

Avatar

Публикувано

на

CROBN 003C G BUL

Този август в дългоочаквания игрален филм на Дисни Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух зрителите ще бъдат въвлечени в едно наистина вълшебно приключение, неподвластно на времето и обстоятелствата. Новият трейлър на обичаната от всички история от миналото представя не само продължението, но и една грабваща сюжетна линия, която крие изключителна развръзка и безкрайно много емоции за зрителите.

В трогателната продукция, момчето, което познаваме от безкрайните му приключения в Голямата гора заедно с неговите любвеобилни и отдадени спътници – плюшените животни, e пораснало и изгубило посоката в живота си. Сега всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път трябва да дойдат в неговия свят и да помогнат на Кристофър Робин да си спомни безгрижното и любящо момче, което все още носи вътре в себе си.

Вече пораснал, Кристофър Робин е затрупан от работа, нископлатен и изправен пред несигурно бъдеще. Той има свое семейство, но работата му се е превърнала в неговия живот, поради което отделя изключително малко време на жена си и дъщеря си. Когато отново се събира с Мечо Пух, с когото дълго са били разделени и веселото им, изпълнено с прегръдки и смях детство е било забравено, приятелството им отново се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на безгрижие и детски мечти, както и за моментите, в които са правели просто нищо, а всъщност са били най-хубавото нещо.

След злополучен инцидент със служебното куфарче  на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, включително Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и смело навлизат  в Лондон, за да върнат обратно изключително важните изгубени вещи… защото най-добрите приятели винаги ще бъдат до теб.

Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух е режисиран от номинирания за „Златен глобус“ Марк Форстър (Пътят към Невърленд) по сценарий на Алекс Рос Пери (Golden Exits) и номинираната за „Оскар“ Алисън Шрьодер, по история на Пери, базирана на героите, създадени от А.А. Милн и Е.Х. Шепърд. Продуценти са Бригам Тейлър и Кристин Бър заедно с Рене Уолф и Джеръми Джонс.

Advertisement

Звездата във филма и носител на „Златен глобус“ е Юън Макрегър в ролята на Кристофър Робин; номинираната за „Златен глобус“ Хейли Атуел (Агент Картър) пък играе съпругата му – Евелин; Бронте Кармайкъл е в ролята на дъщерята на Кристофър Робин Маделин, а носителят на награда „Еми“ Марк Гатис (Шерлок) се превъплъщава в  Джайлс Уинслоу, шефът на Робин.

Дисни разказва историите на героите на А. А. Милн още от 1966 година, когато студиото пуска анимираната кратка версия на Мечо Пух и Меденото дърво с участието на героя Кристофър Робин, която е последвана от късометражните филми Мечо Пух и Ветровития ден и Мечо Пух и Тигър. Впоследствие излизат няколко пълнометражни филми и много заглавия на DVD.

Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух ще завладее кината на 3 август 2018 година.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement