Connect with us

Музика

Днес Кристина Агилера представя дългоочакван нов сингъл

Avatar

Публикувано

на

Днес, глобалната суперзвезда Кристина Агилера представя дългоочаквания дует с Деми Ловато – “Fall in Line” заедно с лирик видео към песента. Кристина Агилера и Деми Ловато ще изпълнят “Fall In Line” на сцената на музикалните награди на Билборд в „MGM Grand Garden Arena“ в Лас Вегас, които ще се проведат на 20-ти май.

Песента излиза една седмица след синглите “Accelerate” с участието на Ty Dolla $ign и 2 Chainz и “Twice”, първите нови проекти на поп дивата от 2014-та година.  „Accelerate“, “Twice” и “Fall in Line” ще влязат в предстоящия студиен албум на Кристина Агилера, озаглавен „LIBERATION“, който ще излезе на 15/06 у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версии.

„Liberation“ е шести студиен проект в дискографията на певицата, шест години след посления й албум „Lotus“ (2012, Sony). Албумът на физически носител е наличен за предварителни поръчки в онлайн магазина musicmall.bg

Всички фенове, които поръчат дигиталната версия на албума предварително в платформите, ще получат директен достъп до синглите “Fall in Line”, “Twice” и “Accelerate”.

Advertisement

Миналата седмица, Kристина Агилера анонсира в социалните мрежи и новината за предстоящото си турне в Северна Америка тази есен. Това е първото турне на звездата от 10 години насам. Турнето стартира на 25-ти септември, включва 22 града в някои от най-емблематичните зали в Америка – две поредни вечери в „Радио Сити Мюзик Хол“ в Ню Йорк, две вечери в „Чикаго Тиътър“, в Бостън, Оукланд, Денвър, ЕлЕй, Лас Вегас и други. Продажбата на билети стартира на 18-ти май.

Кристина Агилера ще бъде и звездата на популярните летни концерти, организирани от тв шоуто „Today Show“, на 15-ти юни.