Connect with us

Интервю

Доктор Стрейндж взриви Китай!

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Световното турне на най-различния супергерой, влязъл в Киновселената на Марвел до момента, този уикенд премина през Китай и по-точно две от най-важните попкултурни средища в азиатската държава – Хонконг (14 октомври) и Шанхай (16 октомври). Звездите на филма – носителите на „Оскар“ и редица други престижни награди Бенедикт Къмбърбач в ролята на Доктор Стрейндж и Тилда Суинтън в ролята на мистичния учител Древният, бяха посрещнати от хиляди екзалтирани фенове пред грандиозни сцени с огромни екрани, впечатляващи пироефекти и автентични костюми от филма.
Пред нетърпеливите тълпи екипът на филма сподели вълнуващи подробности от снимачната площадка, а Бенедикт Къмбърбач говори надълго и широко за новия си екранен образ, който сравнява с друг свой култов герой – детектив Шерлок Холмс, по това, че и двамата са изключително интелигентни. А според нас могат да премерят и размера на… егото си.

„Доктор Стрейндж е забавен и чаровен. И кара супер бързи коли“, обобщава с усмивка Къмбърбач.

Предварителните продажби на билети за „Доктор Стрейндж“ стартират още този петък, 21 октомври, а специален подарък за Марвел феновете са и предпремиерните прожекции на филма от 3 ноември.
„Доктор Стрейндж“ е в кината на 4 ноември на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement