Connect with us

Tехнологии

„Дом на бъдещето” на IFA 2014

Avatar

Публикувано

на

Samsung

 Бу-Кьон Юн, президентът и един от главните изпълнителни директори на Samsung Electronics, ще изнесе въвеждаща реч от 10:30 ч. на 5 септември, петък, на IFA 2014 в Берлин. В речта си, озаглавена „Въвеждане на Вашия дом на бъдещето”, г-н Юн ще очертае визията на компанията за „Дом на бъдещето”.

Г-н Юн ще обсъди как очакванията на хората за дома се променят и ще посочи какво е необходимо да направят производителите на потребителска електроника, за да вдъхнат живот на визията за „Дом на бъдещето”. Изказването на господин Юн също ще обърне внимание на ангажимента на Samsung за създаване на иноваци, базирани на човешките необходимости.

„Търговското изложение IFA има дълга история в представянето на най-последните иновации,” – каза г-н Юн – „Samsung за пореден път ще се присъедини към диалога на IFA, за да обсъди къде стои днес истинската иновация и как тя трансформира живота ни и начина, по който го живеем”.

За да гледате основното послание на Samsung на IFA 2014 на живо, моля, посетете: http://global.samsungtomorrow.com.

Обръщението на Samsung ще се състои на първия етаж в CityCube Берлин, зала А. Изложението на Samsung ще се намира в залата на втория етаж.

Advertisement

Via:: http://pressbox.bg/?p=5272

Continue Reading
Advertisement