Connect with us

Музика

Допълнителни билети за концертите на Лили Иванова във Варна и Русе

Avatar

Публикувано

на

Lili Ivanova

снимка: ПР

Допълнителни билети за концертите на Лили Иванова във Варна и Русе вече са в продажба. Причината е огромният интерес към двете музикални събития, част от националното турне на Лили Иванова „За пълноценни мигове с музиката“, партньор на което за поредна година е Лидл България.

Морската столица ще посрещне голямата ни изпълнителка на 20 март в Двореца на културата и спорта, като веднага след това, на 22 март, третата спирка от турнето ще бъде в Арена Русе в дунавския град. Над 5 000 души публика се очаква да чуят на живо Лили Иванова в двата града, където певицата ще представи най-новия си албум, както и емблематични свои песни. Във Варна тя ще излезе пред 3 000 души, а в Русе – пред близо 2 500 нейни почитатели.

На сцената Лили Иванова ще бъде заедно с музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа.

Общо 11 концерта в общо 8 града са част от тазгодишното турне на голямата ни изпълнителка „За пълноценни мигове с музиката“ – два концерта в Пловдив, Варна, Русе, Благоевград, Ботевград, Свиленград, Плевен и 3 поредни в зала 1 на НДК в София. Билетите за всички концерти вече са в продажба през мрежата на Eventim и онлайн.

Advertisement

Към партньорите на турнето тази година се включва и фирма Аполо (www.apolo.bg).

Continue Reading
Advertisement