Connect with us

Lifestyle

Дубльор на Стивън Сегал и СФСМВР с благотворителен турнир по джу джицу в София

Avatar

Публикувано

на

SFS MVR 2

снимка: ПР

СФСМВР и Георги Зарков Георгиев от Bujutsu Academy Shin Gi Tai Ichi организират турнир по джу джицу за деца и юноши като част от благотворителната кампания „С обич за децата в памет на бащите герои“ на 15-ти май (неделя) в София. Събитието ще се проведе в спортния комплекс на Технически университет от 10.00 часа. Участието е безплатно.

Джу джицу е ефективно бойно изкуство, при което се насочва силата на опонента срещу самият него вместо да се контролира само със собствени сили. В буквален превод означава гъвкакво изкуство. То е основа за множество бойни техники, които са в употреба от полицията и въоръжените сили.

Турнирът ще се проведе под ръководството на Георги Зарков Георгиев (шести дан в джу джицу), който има участие в над десет филма като дубльор на Стивън Сегал. Той провежда в България регулярно международни семинари по бойни изкуства с участие на доказали се майстори от Италия, Хърватска, Унгария, Русия и други страни. Турнирът по джу джицу ще даде старта на серия от събития, подкрепящи кампанията на СФСМВР.

Под патронажа на областния управител Стоян Пасев и с благословията на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан в продължение на месец – от края на май до края на юни, във Варна ще бъдат проведени пет благотворителни събития. Най-зрелищното от тях ще е концертът на открито с участието на Представителния оркестър на ВМС и 140 деца участници, придружен от демонстрации на служебна техника, водолазно оборудване и бойни спортове.

Advertisement

Благотворителен футболен турнир на 16, 17 и 18-и юни 2016 г. на терените на комплекс „Спортна София“ в Зона Б5, ще се проведе благотворителния футболен турнир SOFIA OPEN 2016, част от седмата годишната кампания на СФСМВР, организиран от синдикални  дружества на Федерацията в град София и Столична община.

В рамките на годината и други синдикални дружества ще направят местни инициативи по кампанията.

С обич за децата, в памет на бащите герои!“ е благотворителна, традиционна, целогодишна кампания на СФСМВР (Синдикална Федерация на Служителите в МВР).

Желаещите да се включат в дарителската кампания за подпомагане на деца и семейства на загинали служители на МВР могат да го направят чрез набирателния фонд като номерът на банковата сметка е:

Обединена българска банка

Advertisement

IBAN: BG60UBBS80021029636330

Повече информация за СФСМВР (Синдикална Федерация на Служителите в МВР)  и мероприятията около кампанията „С обич за децата, в памет на бащите герои!“ можете да откриете на следните адреси:

http://sfsmvr.org/

https://www.facebook.com/sfsmvr/?fref=ts

Advertisement
Continue Reading
Advertisement