Connect with us

Кино

Дуейн Джонсън в първия трейлър на „Небостъргачът“

Avatar

Публикувано

на

SKR INTL TSR DGTL 1 SHT OV

Най-грандиозното спортно шоу в Северна Америка Super Bowl се превърна в сцена на още една кинопремиера – трейлъра на най-новия филм с участието на Дуейн Джонсън – Небостъргачът. След като влезе в ролята на Мич Бюканън в киноверсията на Спасители на плажа и спаси света с екипа на Доминик Торето в Бързи и яростни 8, това лято Скалата ще се изправи срещу най-високата сграда в света.

Дуейн Джонсън влиза в ролята на бивш агент на отдела за спасяване на заложници към ФБР и ветеран от армията на САЩ Уил Форд. Настоящата работа на Уил е да оценява рисковете за сигурността на небостъргачи по цял свят. Докато работи по нова поръчка в Китай, той установява, че най-високата и най-безопасна сграда в света е под атака, а той е несправедливо заподозрян. Превърнал се изведнъж в беглец, Уил трябва да открие виновните, да изчисти името си и да намери начин да спаси семейството си, което е хванато в капан над огнената стихия, обхванала 96-ия етаж на небостъргача.

Сценарист и режисьор е Роусън Маршал Търбър (Агент и ½, Семейство Милър), продуценти са Бю Флин (Сан Андреас, Спасители на плажа), Джонсън Търбър и Хирам Гарсия (Сан Андреас, Агент и 1/2).

Небостъргачът идва в кината на 3D и IMAX 3D на 13 юли.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement