Connect with us

Кино

Дуейн Джонсън е звездата в АГЕНТ И ½

Avatar

Публикувано

на

CI 06359

снимка: PR

Лятото на 2016 година отново ни вкарва в света на международния шпионаж…, но този път от много, много смешната му страна. През юни екраните превземат Дуейн „Скалата“ Джонсън и Кевин Харт с екшън комедията АГЕНТ И ½.

Джонсън влиза в ролята на ЦРУ агент, някога жестоко подиграван в училище, който се прибира в родното си място за  дългочаканата годишнина от завършването на гимназията. Там среща някога голямата работа на гимназията – в ролята Кевин Харт, пораснал да бъде скучен счетоводител, на когото липсват славните младежки години. Джонсън успява да го „вербува“ за топ секретна мисия и още преди влюбеният в числата Харт да се усети, вече е въвлечен в супер опасния свят на шпионите, в който ожесточените престрелки се редуват с грозни предателства и обратното. А смъртта ги дебне от повече места, отколкото може да преброи.

В АГЕНТ И ½ участват още номинираната за награда „Оскар“ Ейми Райън, Арън Пол и Даниел Николет. Режисьор е Роусън Маршал Търбър, а сценарият е дело на Айк Баринхолц & Дейвид Стасен и Роусън Маршал Търбър.

АГЕНТ И ½  е в кината от 17 юни 2016.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement