Connect with us

Музика

Дует Мания представя нов видео сингъл „Хиляди въпроси”

Avatar

Публикувано

на

Duet mania 2Отдавна дует „Мания” не са вадили ново парче, по една единствена причина – работеха зад граница. Сега, след тяхното завръщане от САЩ, феновете и музикалните медии са особено любопитни. И „Мания” не закъсняха. Натрупали опит и носещи различното звучене, Юлия и Даниела са заредени с положителна енергия, която впрягат в свежа продукция. Работят по много нови идеи и проекти и като за начало обещават да „припомнят за себе си” на 20 октомври на сцената на столичния клуб Studio 5. Концертът, освен премиера на новия им видео сингъл „Хиляди въпроси”, ще включва авторски песни и популярни кавъри, с които дует „Мания” неизменно вдигат на крака своята публика. За професионалното звучене на формата, на сцената ще се качат музикантите Ивелин Атанасов -пиано, Делян Кетипов-китара, Георги Георгиев-бас китара и Бисер Овчаров-барабани.

По повод снимките на новия им видео сингъл „Хиляди въпроси”, Юлия и Даниела споделят: „Трябваше да избираме между две роли – на детективи или клонинги, по идея на режисьора Васко Стефанов. Допадна ни втората роля и решихме, че ще бъде по- интересно и за самите нас, и за феновете да видят нещо различно.”

Момичетата са щастливи от резултата и благодарни на екипа, надяват се феновете да харесат клипа. Стилът на „Хиляди въпроси” е поп с фънк звучене, благодарение на честите сола на саксофона, който в ръцете на прекрасната Даниела е изключително атрактивен и дори секси.

„Хиляди въпроси”
Текст: Гергана Турийска
Музика и аранжимент: Стамен Янев
Бас китара: Иван Несторов
Саксофон: Даниела Атанасова
Режисьор: Васил Стефанов
Студио: Мега Хром
Стилист: Антония Попова
Грим: Слав Атанасов
Хореограф: Марина Стаменова

20.10_19h. Mania-01

Continue Reading
Advertisement