Connect with us

Култура

Дъга от цветове ще изпъстри Sofia Ring Mall

Avatar

Публикувано

на

снимка:ПР

Фестивал на цветовете ще се проведе на 2 юли. Събитието се измества със седмица от обявената вече дата 25 юни. Sofia Ring Mall ще е основен партньор на пъстрото събитие, както и локацията, на която ще се проведе то.

В дъгата от цветове ще ни потопят с музиката си The Top Stoppers и новоизгрялата звезда DIA feat. DJ Spazum и бийтбокс надеждата Tino. Поради промяната на датата Ъпсурт няма да могат да се включат във фестивала.

На сцената заедно с тях ще са хип-хоп & street dance танцьорите от The Center, както и фолклорната формация „Еремия“. Всички те ще представят зрелищно шоу с много цветни емоции в стиловете дъбстеп, трап и дръм енд бейс, преплетени с красиви и забравени български фолклорни мотиви по нов и неповторим начин.

Гостите на фестивала ще могат отново да се сдобият на място с традиционна индийска рисунка по тялото от най-добрите мехенди артисти в България – Стела Христова-Сачи.

Advertisement

Организаторите готвят и други активности за гостите на цветния купон като пускане на цветове от въздуха от дронове и специални визуални ефекти от кино-специалистите от Ню Бояна. Тази година към традиционните розово, червено, жълто, зелено, оранжево, синьо и лилаво в холи-палитрата ще влязат и златно и сребристо.

Всеки, който няма възможност да присъства на новата дата на Фестивал на цветовете, може да върне своя билет в офисите на Eventim.bg и Ticketlogic в срок от 3 дни след първата обявена дата (до 28 юни).

Билети за най-цветния фестивал могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на промоционална цена от 25 лв., билет от 35 лв. с включени 4 торбички цветен прах, 45 лв. с 9 торбички цветен прах. Tорбички с цветен прах ще се предлагат и на място по време на събитието.

 Линк към билети в Eventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/festibal-na-cbetobete-2016-sofia-tba-420702/event.html

Линк към страницата на Фестивал на цветовете във Фейсбук: https://web.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria/?fref=ts

Advertisement
Continue Reading
Advertisement