Connect with us

EDM

“Дясната ръка на Armin van Buuren” за втори път в София по покана на Tranc3motion

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Ruben de Ronde или просто Ruben! Той остана в сърцата след ASOT 600 в София! Той стана завинаги един от нас, с албума си From Sao Paulo To Sofia! Холандският DJ, който съпортва всеки един ASOT на големия Armin van Buuren и който със своето радио шоу The Sound Of Holland радва хиляди всяка седмица, ще гостува в България по покана на феновете.

На 22 април 2016 г. в столичния клуб “Live & Loud” Ruben de Ronde ще ни предложи своята запазена марка от мелодична и танцувална електронна музика. Ruben идва по покана на crowd-funded организацията Tranc3motion и това ще бъде вторият му сет в България след участието му на ASOT600 в София на 8 март 2013 г., когато той стана един от любимите диджеи на българските фенове.

Ruben Cover

Ruben de Ronde е известен както със соло сетовете си и с редовното си участие в турнетата на ASOT по цял свят, така и със сътрудничеството си с артисти като Tenishia и вокали като Shannon Hurley, Nanje Nowack, Victoria Ray и Aelyn. Правил е ремикси за Aly & Fila, Cosmic Gate и Above & Beyond. През 2015 г. създава официалния химн на един от най-големите денс фестивали на открито в света – Electronic Family Festival в Амстердам. Водещ е в Tomorrowland Radio и Armada Night Radio и освен с участията си на живо в ASOT събитията, се е изявявал и на Ultra Music Festival в Маями, Dance Valley, главната сцена на Nature One и Kazantip. Половин милион души посрещат Новата година в Ханой с негов сет на живо.

На 22 април в клуб “Live & Loud” ни очакват вълнуващи часове с Ruben de Ronde, Bobe и Jorge.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement