Connect with us

Джаз

Европейското турне на „Исус Христос – Суперзвезда“ финишира в България!

Avatar

Публикувано

на

1

снимка: ПР

Новината за пристигането на най-успешния мюзикъл​ за всички времена „ИСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗВЕЗДА” на композитора Андрю Лойд Уебър и знаменития Тим Райс зарадва почитателите на най-великото изкуство на последното столетие.

Преди да завърши ​европейското си ​турне в  България​,​ рок операта ще мине през Италия и Холандия, където ще има представления в дните на католическия и протестантския Великден.

У нас зрителите ще могат да се насладят на шедьовъра на 5, 6 и 7 април в зала 1 на НДК. БИЛЕТИ – НА КАСАТА НА НДК И В ИВЕНТИМ!

Повече от 23 години зрелищният спектакъл продължава да вълнува публиката, а един от факторите за успеха на „ИСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗВЕЗДА” е и перфектната работа на сценографите и дизайнерите върху осветлението и звука. Сценични ефекти помагат на публиката да се пренесе 2 000 години назад във времето и да преживее последните земни дни на Спасителя.

Advertisement

JesusChristSuperstar1

Специалните светлинни ефекти са подбрани и режисирани така, че във всяко действие останалият свят буквално изчезва. Димни завеси покриват сцената в най-напрегнатите моменти, когато затаила​​ дъх, публиката няма търпение да стигне до развръзката, да усети чудото и да се докосне до силата, която побеждава смъртта. А уникалната музика, завладяла сърцата на няколко поколения, ще бъде чута през най-модерната звукова система.

Рок операта идва у нас със звезден състав от 55 артисти, над 100 костюма и безброй декори, които ще пристигнат с 6 тира три дни преди представленето.

 

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement