Connect with us

Музика

ЕВТИНИ БИЛЕТИ ЗА GODSMACK И PAPA ROACH САМО ЗА 2 ЧАСА ВЪВ ВТОРНИК

Avatar

Публикувано

на

Papa Roach1

Papa-RoachВ навечерието на Коледните и Новогодишните празници, M.E.Music предлагат на всички меломани чудесна възможност за оригинален подарък! Само във вторник, 23.12.2014г, между 11:00 и 13:00 ч. можете да закупите билети с ексклузивна отстъпка за предстоящия Summer Chaos Festival Burgas 2015 с хедлайнери легендите в тежкия жанр Godsmack и Papa Roach! В размките на този музикален happy hour цените на билетите ще бъдат както следва:

 

Front of Stage:          85 лв.

Терен 1:                     65 лв.

Терен 2:                     45 лв.

 

Advertisement

След 13:00ч. във вторник всички билети до края на годината ще се продават с 10% остстъпка от редовните цени за всяка ценова категория.

Напомняме, че Chaos Festival Burgas 2015  ще се проведе на 16 юни 2015г. на стадион Лазур в Бургас, а билетите за най-силното рок събитие на годината могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Очаквайте съвсем скоро и още новини за другите международни хедлайнери, които предстои да бъдат официално обявени, както и за българските банди, които ще вземат участие във фестивала.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement