Connect with us

Култура

ЕГМОНТ издава „Вождът” от Моника Маккарти

Avatar

Публикувано

на

„Егмонт” ще зарадва българските читатели с „Вождът” от Моника Маккарти, първата книга в поредицата „Стражи на Шотландия”. Романът, представител на жанра историческа романтика, е най-новото заглавие, което излиза под романтичния импринт на издателството „Уо”. Бестселър на USA Today и New York Times, отличен с наградите Reader’s Crown Contest  и Book Buyers Best Contest, той ще се появи едновременно в хартиен и електронен формат от 11 април. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече…

В О Ж Д Ъ Т

Обхождайки най-мрачните кътчета на Шотландия, Робърт Брус избира десетима воини, които да му помогнат в мисията да извоюва независимостта на страната си. Те са най-добрите сред най-добрите, подбрани заради своите блестящи способности в бойното изкуство. За водач Брус избира най-великия боец от всички…

Книгата

Advertisement

Решителният воин Тор Маклауд няма никакво намерение да бъде въвлечен в борбата на шотландците срещу англичаните. Верен на клана си, независимият лидер не позволява на никого да му държи сметка – особено на привлекателната му нова съпруга, дадена му в замяна срещу това да стане водач на най-смъртоносната бойна сила, която светът е виждал някога. Тя може да е спечелила ръката му, но никога няма да притежава сърцето му.
Въпреки че репутацията на мъжа й е толкова жестока, колкото и характера му, Кристина Фрейзър вярва, че под бруталната му външност се крие нежно и любящо сърце. Но безразсъдният опит на Кристина да спечели любовта на съпруга си не само се проваля, но и ги излага на опасност в навечерието на войната. Сега Тор ще се изправи пред най-голямата битка – да спаси жена си и да отвори сърцето си за нея, преди да е станало твърде късно.

Авторът

Моника Маккарти е популярен автор на бестселъри на New York Times и USA Today. Книгите й печелят редица награди, включително RITA, RT Book Reviews Reviewers’ Choice, The Bookseller’s Best и „Най-добра книга на годината” на Amazon. Може да я посетите онлайн на http://monicamccarty.com

Continue Reading
Advertisement