Connect with us

Култура

ЕГМОНТ издава „Кралица на сенките” на Сара Дж. Маас

Avatar

Публикувано

на

Queen of Shadows COVER

Издателство „Егмонт” ще зарадва българските фенове на поредицата „Стъкленият трон” и Сара Дж. Маас с четвъртата книга за Селена Сардотиен. „Кралица на сенките” ще може да се открие в хартиен и електронен формат от 26 март. Романът беше отличен в категорията Най-добра фентъзи книга за тийнейджъри на 2015 г. от читателите на Goodreads. Междувременно стана ясно заглавието на петата книга в бестселър поредицата на New York Times. Тя ще се казва  Empire of Storms и ще излезе у нас на 3 септември.

КРАЛИЦА НА СЕНКИТЕ

Кралицата се завърна…

Всички, които Селена Сардотиен обича, са й отнети. Но тя най-накрая се завръща в империята – за да получи своето отмъщение, за да спаси някога славното си кралство и за да се изправи лице в лице със сенките на миналото си… Тя е приела да бъде Елин Галантиус, кралица на Терасен. Но, за да си върне трона, трябва да се бори. За братовчед си – воин, готов да умре за нея. За приятеля си – млад мъж, заточен в чудовищен затвор. И за своя народ – поробен от жесток крал и въпреки това очакващ триумфалното завръщане на изгубената си кралица.

Епичното пътешествие на Селена плени сърцата и въображението на милиони читатели по света. В четвъртата книга историята й ще достигне до емоционално наситено завръзка, която може да разбие света й на парчета.

Advertisement

Сара Дж. Маас живее в Южна Каролина. Обожава приказките и балета, пие прекалено много кафе и е фен на популярните телевизионни програми. Когато не пише фентъзи романи, обикаля калифорнийското крайбрежие. На българските читатели писателките е добре позната с романите от поредицата „Стъкленият трон”. Научете повече за нея на: sarahjmaas.com

Continue Reading
Advertisement