Connect with us

Култура

ЕГМОНТ издава първа книга в нова романтична поредица

Avatar

Публикувано

на

courtisane duchess

„Егмонт” представя на българските читатели романа „Херцогинята куртизанка” от Джоана Шуп, първи в поредицата „Порочни лъжи”. Най-новото заглавие, което излиза под импринта „Уо” на издателството, е представител на жанра историческа романтика.

„Херцогинята куртизанка” ще излезе едновременно в хартиен и електронен формат на 30 април. Е-книгите на „Егмонт” се предлагат в iBooks Store, както и в повечето сайтове за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg. Те са налични още като приложения във VivaApps и Wap-портала на Telenor, за абонатите на съответните услуги.

 Научете повече за „Херцогинята куртизанк

 Може ли една дръзка лъжа да доведе до вечна любов? Това ще се опитат да научат една по една героините от поредицата „Порочни лъжи“, всяка – по свой уникален начин…

Как да си върнеш отчуждения съпруг и да се спасиш от дълга в четири абсолютно непристойни и изненадващо приятни стъпки:

Advertisement
  1. Научи най-интимните тайни на най-умелата куртизанка в Лондон.
  2. Престори се, че самата ти си куртизанка.
  3. Отпътувай за Венеция и открий своя така наречен съпруг.
  4. Съблазни го, без да разкриваш истинската си самоличност, осигури си наследник и – воала! – бъдещето ти е подсигурено!

Този план изглежда съвсем осъществим – херцогиня Джулия Колтън не е виждала съпруга си от осем години, когато я е изоставил веднага след сватбената церемония. Но ето че нещата се объркват… Бурният флирт прераства във всепоглъщаща страст! Нима съпругът на херцогинята може да се окаже любовта на живота й?

Джоана Шуп винаги е носителка на множество награди, сред които престижното отличие Golden Heart на Асоциацията на американските писатели на романтични романи за най-добър исторически романтичен роман за 2013 г. Понастоящем живее в Ню Джърси със съпруга си и двете си дъщери. Може да я откриете онлайн във Facebook (Joanna Shupe Author) и Twitter (@joannashupe), както и на адрес: http://www.joannashupe.com

Continue Reading
Advertisement