Connect with us

Култура

ЕГМОНТ стартира нова поредица с романа „Прокълната нощ”

Avatar

Публикувано

на

 „Тя е жена, тормозена от призраците на вечността. Той е мъж, прокълнат всяка нощ да умира, за да се завърне с лъчите на утрото.”

Тяхната история ще откриете в романа „Прокълната нощ” от Джина Шоуолтър. Бестселър на New York Times и USA Today  и първи в нова паранормална поредица от романтичната линия „Уо” на „Егмонт”, той излиза на 4 април. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

Научете повече…

Книгата

През целия си живот Ашлин Дароу е тормозена от гласове от миналото. За да сложи край на този кошмар, тя заминава за Будапеща, търсейки помощ от мъж, за когото се твърди, че има свръхестествени способности. Това, което Ашли не знае, е, че ще попадне в ръцете на Мадокс, опасен непознат – мъж в капана на собствениия си ад.

Никой от двамата не може да устои на неконтролируемата страст, пламнала на прага на смъртна опасност. Всеки горещ допир и всяка изпепеляваща целувка ги доближават все повече до ръба на унищожението. Но дали любовта им е достатъчно силна, за да устои на изпитанията, пратени им от боговете?

Advertisement

Авторът

Джина Шоуолтър е автор на бестселър поредици на New York Times и USA Today, с над тридесет романа и новели зад гърба си. Книгите й са публикувани на страниците на Cosmopolitan и списание Seventeen и са преведени на редица езици.

Continue Reading
Advertisement