Connect with us

Музика

Ейми Лий с нов солов сингъл – “Love Exists”!

Avatar

Публикувано

на

Amy Lee Photo 1

Вокалистката на Evanescence и отличената с награда Грами певица и композитор, Ейми Лий, представи новия си солов сингъл  – “Love Exists”! Премиерата на сингъла се състоя онлайн под формата на интерактивна картичка „валентинка“. Всички фенове на певицата могат да създат своя собствена картичка по случай празника като използват дизайна на сингъла, създаден от Jennybird Alcantara, http://www.amyleevalentine.me/

“Love Exists” е наличен във всички официални дигитални платформи за даунлоад iTunes, Amazon, Google Play и стрийминг като Spotify, Apple Music.

Ейми Лий направи специално изявление към почитателите си, за вдъхновението и творческия процес при създаването на новия сингъл:

„Докато бях в Италия за снимките на видеото към “Speak To Me“, се влюбих в песента L’amore Esiste на италианската певица Francesca Michielin, след като случайно я чух по радиото. Песента влезе в главата ми, под кожата ми, преследваше ме през целия път обратно към дома. Не спирах да слушам песента и започнах да създавам свой собствен текст на английски. Споделих идеята си с един от продуцентите, с които работя – сбъдната мечта за всеки артист –  Guy Sigsworth, когото убедих да дойде с мен в Ню Йорк и да създадем специална моя версия на песента. Заедно с Dave Eggar, който направи страхотен аранжимент за щрайх, дадохме живот на песента за по-малко от седмица във Flux Studios” .

 “Любовта е всичко в живота. Тя се проявява под различни форми. Любовта може да бъде неудобна. Болезнена. Да е по-лесно да я подминем, отколкото да й се доверим. Може ли, ние хората, да сме достатъчно смели и да се обичаме, въпреки болката? Можем ли да се откажем от собствения си цинизъм достатъчно дълго, отвъд отчаянието, неудовлетвореността и страха от неизвестното?! Любовта е навсякъде. Дори и в най-тъмните места. И си струва всичко, заради нея. Любовта съществува“- – Ейми Лий

В допълнение към новия сингъл “Love Exists”, песента на Ейми Лий “Speak To Me” ще влезе в саундтрак албума към предстоящия драматичен филм „Voice From The Stone”, който ще излезе на 28/04 на големия екран в САЩ.

Advertisement

Провъзгласена за „един най-добрите дамски рок гласове“ (Rolling Stone), Ейми Лий в момента е в студио заедно с останалите музиканти от Evanescence. Групата работи по новия си студиен албум, който се очаква да излезе по-късно тази година.

EVANESCENCE ще изнесат концерт у нас на 30 юни, 2017 в рамките на „Plovdiv Music Festival“.

Amy Lee Love Exists Single cover

 

Continue Reading
Advertisement