Connect with us

Tехнологии

Експерти с отворена дискусия за тенденциите и развитието на ERP софтуера по време на ERP.net Expo 2019

Avatar

Публикувано

на

Експерти от сферата на управлението на бизнеса и софтуерните решения от клас ERP ще участват в отворена дискусия, която ще очертае водещите тенденции за развитието на най-високия клас системи за управление на предприятията през следващите години. Дискусията е част от събитието „ERP.net Expo 2019: Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net“, организирано от българската софтуерна компания ERP.BG на 6 юни от 14:00 часа в зала “Beta” на Sofia Event Center.

ERP системите често са едни от най-големите инвестиции, които компаниите правят с цел да развият своя бизнес, да го направят по-устойчив и конкурентноспособен в динамичната икономическа среда. В дигиталната ера за бизнеса е от изключително значение да открие софтуерен продукт, който е подходящ гръбнак на всички информационни потребности сега и в бъдеще. Една ERP система е необходимо да обхваща добре управлението на ресурсите и да бъде изградена като платформа, върху която да се надгражда постепенно цялата информационна схема.

Как се развива пазарът на ERP системите у нас, достатъчно гъвкави ли са, за да отговорят на нуждите на бизнеса и разбират ли добре българските мениджъри значението на този клас софтуер за управление на ресурсите на предприятията, са само част от въпросите, които ще бъдат коментирани от експертите по време на дискусията.

„ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net“ ще представи екосистемата от партньори, външни разработчици и приложения на софтуерната компания ERP.BG, благодарение на която бизнесът ще има възможност да адаптира работата си към бъдещите изисквания на динамичната икономическа среда, да изгради устойчивост във времето и да се развива. Събитието е отворено за хора с интерес за развитие на собствен бизнес в бранша на бизнес софтуера, компании, които обмислят дали да внедрят такъв тип технологична иновация, както и всички с изявен интерес в тази сфера.

Входът за „ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net“ е свободен, като е необходимо всички желаещи да присъстват да направят предварителна регистрация на адрес https://expo2019.erp.bg/

Advertisement

Повече за ERP.BG:

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително-вкусова промишленост, текстил, транспортна дейност и други. ERP.BG има развита мрежа от специализирани партньори: бизнес консултанти по внедряване, dev партньори за развойна дейност и създаване на приложения, както и висококвалифицирани специалисти от експертен отдел.

Повече информация за ERP.BG можете да откриете на адрес: http://erp.bg/

Advertisement
Continue Reading
Advertisement