Connect with us

Lifestyle

Експертът по етикет Невена Басарова предлага на малките читатели практично помагало

Avatar

Публикувано

на

Nevena Basarova

Невена Басарова, снимка: ПР

За експерта по етикет Невена Басарова да отгледаме и възпитаме щастливи и добри деца е мисия и призвание. Само девет месеца след бестселъра „Детска академия за добри обноски“ тя поднася на малките читатели нова, интерактивна книжка. „Упражнения по етикет“  е забавно помагало, което припомня най-важните правила от етикета за деца и затвърждава наученото чрез поредица от занимателни задачи. Малките откриватели се учат да покоряват света с усмивка, увереност и знания, да разпознават разликите между правилно и грешно, да намират решения на различни ситуации. Освен това с „Упражнения по етикет“ децата тренират своята наблюдателност, развиват логично мислене и съобразителност, подобряват фината моторика.

obnoski koricaЦветни пъзели, весели кръстословици, сложни лабиринти и ребуси са само част от предизвикателствата, с които малчуганите трябва да се справят. С помощта на цветните стикери и прекрасните илюстрации на Стелияна Донева всяко упражнение по етикет се превръща в истинско забавление! A в края на помагалото всеки ученик се сдобива с диплома за отлични познания по добри обноски.

Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, сертифициран треньор по емоционална интелигентност, сертифициран експерт по социален етикет от престижната академия Minding Manners International в Лондон и създател на иновативната методика „Гъвкава дисциплина”. Освен посланик на добрите обноски, Невена е още TEDx лектор, автор на статии за престижни издания и предпочитан коментатор по проблемите на родителството, образованието и отглеждането на щастливи и успешни деца. Първата й авторска книга – „Детска академия за добри обноски”, е национален бестселър и многократно оглавява класациите по продажби на водещата книжарска верига у нас.

Continue Reading
Advertisement