Connect with us

Общество

Ела си у дома за Коледа

Avatar

Публикувано

на

ela si u doma za Koleda s BG radio

БГ Радио ще зарадва всички българи по света, които тази зима няма да имат възможност да се приберат у дома и да прекарат коледните празници със своето семейство и най-близки хора, с празничната радио кампания Ела си у дома за Коледа. Чрез ефира си и силата на хубавата българска музика те ще получат топлите коледни пожелания на близките си макар и от разстояние далеч от дома.

Слушателите на БГ Радио ще могат да предат своята обич на близки и роднини като запишат своето послание и ги поздравят с песен в любимото радио за българска музика. Така те ще могат да изненадат и заредят с празнично настроение любимите си хора по един нестандартен начин. Техните близки не само ще могат да чуят гласа им, а също и да видят лицата и усмивките им на стената във Facebook и в сайта на БГ Радио.

Единственото, което желаещите трябва да направят е да запишат поздравите си със смартфон или таблет, компютър или камера – на видео или само като звук, и да я изпратят на имейл pozdrav@bgradio.bg до 23 декември. Те трябва и да споменат откъде изпращат поздрави си, защо го правят и най-важното – с коя българска песен искат да предадат своето коледно послание.

Всички слушатели, отправили своите пожелания, както и техните близки ще могат да чуят пожеланията си в ефира на БГ Радио на 24, 25, 26 и 27 декември, когато в ефира ще прозвучат всички поздрави, а тези които са се снимали, ще могат да видят своето видеоселфи на стената на БГ Радио във Facebook, както и в специалната секция „У дома за Коледа“ на www.bgradio.bg.

За да допринесе допълнително за коледния дух, БГ Радио пуска и нов онлайн стрийм канал БГ Коледа, в който вече звучи специално подбрана селекция с най-добрата българска коледна музика. Каналът може да бъде слушан от линк, който се намира в горната част на обновения сайт на радиото- www.bgradio.bg, както и през апликациите на медията, съвместими с Android и iOS системи.

Advertisement

БГ Радио звучи по целия свят навсякъде където има българи, които могат да го слушат онлайн с безплатните приложения за Android, iOS и Nokia или на www.bgradio.bg.

 

 

Continue Reading
Advertisement