Connect with us

Tехнологии

Елегантният Samsung Galaxy A21s е вече във VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

gsmarena 000

От вчера новото предложение от Samsung – Galaxy A21s е на разположение на клиентите в магазините на VIVACOM и онлайн на сайта на телекома на цена от 10.98 лв. на месец с план Smart XL. Смартфонът предлага модерен дизайн с блестящо холографско покритие, подобрени функции и идва в комплект с прозрачен силиконов гръб.

Samsung Galaxy A21s използва обширния 6.5-инчов HD+ Инфинити-0 дисплей със съотношение 20:9 за завладяващо зрително изживяване и по-наситени цветове.

Моделът е оборудван и със страхотна четворна камера, която запечатва любимите мигове. Тя включва 48 МР основен сензор, осигуряващ ярки и контрастни снимки по всяко време на денонощието, 8 МР ултраширокоъгълен обектив за завладяващи панорами, 2 МР макро обектив за детайлни снимки от близо и естествени ефекти на замъгляване и 2 МР сензор с функцията „Фокус на живо“. За любителите на селфита, Samsung Galaxy A21s предлага и 13 МР предна камера.

Производителността на смартфона се гарантира от 8-ядрения процесор Exynos 850, в комбинация с 3 GB RAM и 32 GB вградена памет, както и със слот за MicroSD карта до 512 GB.

Батерията му е с капацитет 5 000 mAh и поддържа 15W бързо зареждане, което го прави много подходящ за продължително използване като гледане на видео, игри и сърфиране в мрежата.

Advertisement

Моделът е снабден и с нощен режим, осигуряващ по-приятна работа на тъмно. Отключва се с лицево разпознаване, а също и чрез сензор за пръстови отпечатъци намиращ се на гърба на устройството.

Samsung Galaxy A21s е наличен в бял и черен цвят, а от следващата седмица ще се предлага и в син цвят.

Continue Reading
Advertisement