Connect with us

Кино

Елза и Анна с ново късометражното приключение

Avatar

Публикувано

на

Тази зима Дисни представя Замръзналото кралство: Коледа с Олафизцяло нов 21-минутен късометражен филм, който връща на екран голяма част от любимите на цял свят герои, които видяхме за първи път в Замръзналото кралство. През 2013 г. хитът на Дисни донесе приходи от над 1,27 милиарда долара в световен мащаб и спечели две награди „Оскар“  – за най-добър анимационен филм и най-добра оригинална песен (Let It Go).

В Замръзналото кралство: Коледа с Олаф, който съдържа четири нови оригинални песни, Олаф и Свен се отправят на весело приключение, за да открият и покажат на Елза и Анна най-добрите празнични традиции.

В първия зимен сезон, след като вратите на Замръзналото кралство са отново отворени, Елза и Анна стават домакини на празненство, на което са поканени всички от Арендел. Когато хората от града неочаквано си тръгват по-рано, за да се насладят на своите собствени празнични обичаи, двете сестри осъзнават, че си нямат своя семейна традиция. Така Олаф тръгва да претърсва кралството за най-добрите обичаи, за да спаси първата Коледа на своите приятели.

Режисьори на Замръзналото кралство: Коледа с Олаф са носителите на „Еми“ Кевин Дитърс и Стиви Уермър-Скелтън (Prep & Landing). Филмът е по сценарий на Джак Шейфър. Продуцент е носителят на „Оскар“ Рой Конли (Героичната шесторка). Автори на четирите оргинални песни са Елиса Самюъл и Кейт Андерсън.

Замръзналото кралство: Коледа с Олаф ще може да бъде видян на голям екран единствено пред най-новата анимация на Дисни и Пиксар Тайната на Коко, който тръгва по кината на 24 ноември 2017 г.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement