Connect with us

Кино

Емоциите в Отвътре навън и забавни факти около филма

Avatar

Публикувано

на

Представете си! Спомените, разположени по лавиците във и извън Главокомандването, са с кадри от „В небето”.

Пътуването! Когато Райли и родителите й пътуват към Сан Франциско, виждат птици, наредени по телефонните жици, които са от късометражния филм от 2000 г. на сценографа Ралф Егълстън „For the Birds”.

Глобално! Глобусът в класната стая на Райли е използван във всички филми от поредицата „Играта на играчките”.

Модно! Съученик на Райли носи камуфлаж, изграден от герои от „Играта на играчките”.

Лепки! Някои от колите по улиците на Сан Франциско имат стикери от „Колите”.

Advertisement

Техничари! Компанията на Татко, Бранг, е измислена дума, която цели да звучи като старт-ъп проект от техсцената на Сан Франциско.

Табели! На надпис на колонка за паркиране в Сан Франциско пише „Четвърт долар и доларови монети или бартер по време на Бърнинг Мен”.

Мястото е най-важно! Отдавайки почит на Музея на Уолт Дисни, създателите на Отвътре навън разполагат хокейния ринг на Райли на точното място на музея в Сан Франциско.

Отвътре навън надниква в главите ни и показва емоциите, които живеят във всеки един от нас – Радост, Отврат, Страх, Бяс Лют и Тъга. А сблъсъците помежду им неминуемо водят до много смешни и понякога епични недоразумения. Главен герой е тийнейджърката Райли, която с нежелание се мести от Средния Запад в Сан Франциско заради новата работа на баща й. На пръв прочит звучи като типична история за недоволна тийнейджърка, но създател на филма е Пиксар, а в тяхната Вселена нищо не е каквото изглежда.

Advertisement

Филмът ще ни въведе в света на емоциите на Райли. Ще видим от първа ръка реакциите на тийнейджърката към света около нея… вътре в главата й. Главните заподозрени Радост, Отврат, Страх, Тъга и Бяс Лют живеят в Главокомандването, иначе познато на хората като мозък. А когато емоциите на Райли се изправят срещу емоциите на родителите й, забавлението е задължително.

Continue Reading
Advertisement