Connect with us

Lifestyle

Ерата на 90-те в календара на „Ивет фешън“ за 2017

Avatar

Публикувано

на

снимка: Кристияна, Ивет Фешън,

фотограф: Васил Германов

Традиционно в края на годината, най-успешната модна агенция в България – „Ивет фешън“, презентира новият си календар. Той е луксозно тематично издание, което се пeчата в  лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

Линда Еванджелиста, Стефани Сиймур, Кристи Търлингтън, Паулина Порижкова, Хелена Кристенсен, Синди Крауфорд, Татяна Патиц, Наоми Кембъл….. Всяка една от тези топ-модели, превърнали се в икони на стила, е уникална, забележителна, невероятно съблазнителна и сексапилна.

Носталгията по женствените супермодели от 90-те години, които по това време бяха същински музи, образец на подражание и идеал, инспирира екипа на „Ивет Фешън“ при създаването на новият им календар. Кадрите отново са дело на модния фотограф Васил Германов. Пред фотообектива му застанаха едни от най-успелите модели на агенцията и новите лица, които вече кръстосват модните подиуми по цял свят – Ваня Билева, Нора Шопова, Екатерина Куцарева

Advertisement

Михаела Бориславова, Ванеса Тонова, Деси Савова, София Маджарова, Милица Борисова и Кристияна Петличка. Стилист на фотосесията е Цветомир Горанов, косите на моделите са дело на коафьора Стоян Кънев, грима на Гергана Иванова, а графичен дизайнер на проекта е Добромир Бъчваров.

Хубавиците на 90-те, не просто показваха облеклата на подиума, а с харизматичността си създаваха една малка вселена и допълваха по неповторим начин облечената дреха. Именно такава е идеята и на новото колекционерско издание. Момичетата на „Ивет Фешън“ са потънали в злато, те показват маниери, походка, бляскав стайлинг и дори начина по който се усмихват е пленителен и заразяващ.

„Неустоима женственост и бляскав шик… Именно това е Ерата на 90-те години, която наложи еталон за стил, а лицата на супермоделите с харизма, обаяние и много настроение оставяха трайна следа във всеки един от нас. Надявам се всеки, който се докосне до нашият календар, поне за малко да си върне онова усещане за мода, женственост и красота от миналото“, споделя Ивет Григорова-собственик на агенцията.

Календарът на „Ивет фешън“ ще бъде представен на бляскаво модно парти в клуб Карусел на през декември. Агенцията ще събере най-красивите и успешни свои модели, известни и популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди. Събитието ще бъде подгрявано от поп-звездата Михаела Филева и група Ice Cream. Традиционно, всички гости на партито ще имат привилегията първи да получат емблематичното издание за 2017г.

Предстоящото модно парти се осъществява с подкрепата на Duni Royal Resort, хотел „Родина“, козметика MaxFactor, минералната вода H2O, вината Pixel, водка Absolut, енергийната напитка Shark и сладоледи Coppa della Maga.

МОДЕЛИТЕ ОТ КАЛЕНДАРА СА:

Advertisement

НОРА ШОПОВА

Нора е първата българка, изгряла на корицата на модната Библия Vogue и то два пъти. Била е на корица и на немската Grazia, румънския Elle и е снимала едиториали за списания като Io Donna, Flair magazine, Marie Claire, Cosmopolitan, италиaнската и английската Grazia. Предстои и да се дипломира и като юрист.

nora-ivetfashion-1

фотограф: Васил Германов

ЕКАТЕРИНА КУЦАРЕВА

Едва на 16, Екатерина Куцарева става модел на парижката модната агенция Elite Model Paris, лондонската Models1 и нюйоркската The Society Management. Екатерина е открита от букер на модна агенция Ivet Fashion и оттам започва пътят си към световния моден подиум. Тя е снимала фотосесии за Elle France, Elle USA, Biba magazine,  английския Tatler, испанския Vogue, френското и китайското изданиe на едно от най-старите списания Madame Figaro. Високата цели 182см , красавица е лице на португалската марка Salsa Jeans, френския бранд Kookai.

Advertisement

ekaterina-ivetfashion-2

фотограф: Васил Германов

МИХАЕЛА БОРИСЛАВОВА

На 20 години Михаела Бориславова започва своя летящ старт в модната си кариера . Само година по-късно, представляваният от Ivet fashion модел, пътува за Милано, Истанбул, Лондон, Маями и Барселона. Михаела снима множество фотосесии за световноизвестни брандове като Kuny Barcelona, Energetix и Byblos Italia, също така става част от модното шоу на Twin Set, работи рамо до рамо с дизайнери като Kanye West и Manuel Faccini. Михаела Бориславова участва в рекламни кампании из целия свят и е снимала сесии за големите модни списания в страната. През 2016 красавицата прекара четири месеца в Ню Йорк, където работи с една от най-големите агенции  Major Model Management.

mihaela-ivetfashion-2

фотограф: Васил Германов

ВАНЯ БИЛЕВА

Advertisement

Безспорно един от най-сниманите българските модели по света. Работила на всички континенти. Снимала за козметичните гиганти Oriflame, Shisaido. Лице от страниците на руския и японския Elle, испанския и германския Vogue, гръцкия Marie Claire, френските Votre Baute и Lófficiel, английския Tatler и други.

vania-ivetfashion-2

фотограф: Васил Германов

КРИСТИЯНА ПЕТЛИЧКА

Високата 182 см блондинка се занимава само от една година с моделство, но класическата и красота не остана незабелязана от модният елит. Бившата волейболна състезателка, в момента е един от най-успешните български модели в Милано. Изгряващата звезда на Ivet Fashion направи първите си ангажименти в Париж и Хамбург и Барселона, а следващата й дестинация е Лос Анджелис.

kristiyana-ivetfashion-2

фотограф: Васил Германов

Advertisement

ВАНЕСА ТОНОВА

Ванеса Тонова е вече популярно лице на европейския моден пазар. Въпреки ръста си от 172 см, тя бива предпочитана заради невроятното си нежно излъчване. Снимала е известни модни списания като L’officiel и iMute. В чужбина Ванеса работи с едни от най-добрите модни агенции като Unique Models Denmark, Fashion Мodel Мanagement и Blow Мodels Barcelona,  Marilyn Paris.

vanesa-ivetfashion-1

фотограф: Васил Германов

ДЕСИ САВОВА

17- годишната Деси Савова е едно от най-сниманите лица в последните две години от най-големите модни списания и фотографи у нас. Червенокосата Лолита вече направи своите първи чуждестранни ангажименти. Тя снима за английски мобилен оператор в Лондон, каталози и списания в Барселона и Мадрид , премина и през европейската модна столица Милано. Макар и висока само 1,70 българската Кейт Мос е вече предпочитан модел на много от големите европейски клиенти. Следващата дестинация, която предстои на модела е Токио, където ще остане 2 месеца. Агенции от Ню Йорк и Лос Анджелис имат голям интерес към нея и през пролетта на 2017 година тя ще направи първите си стъпки в Голямата ябълка.

Advertisement

dessy-ivetfashion-2

фотограф: Васил Германов

МИЛИЦА БОРИСОВА

17-годишната красавица е новото попълнение на Ivet Fashion. Не отнема много време обаче тя да започне да работи в Милано и Париж. Тя е презентрана от някои от най- добрите агенции по света като Fusion NY, Oui Paris, Blow Barcelona, Brave Milan. Високата 178см., брюнетка вече на страниците на списания като Amica и Marie Claire.

militsa-ivetfashion-1

фотограф: Васил Германов

СОФИЯ МАДЖАРОВА

Advertisement

Модел от едва няколко месеца, София с нейната уникална красота и ярка индивидуалност успява да впечатли агенции от Париж, Лондон, Барселона.. Тя прави дебюта си на седмицата на модата в Лондон. Снимала е и за английската Grazia.

sofia-ivetfashion-1

фотограф: Васил Германов

Continue Reading
Advertisement