Connect with us

Култура

ЕРА представя „Когато Януари срещна Август“

Avatar

Публикувано

на

Kogato Yanuari sreshtna Avgust

Авторка на романтични романи, която вече не вярва в любовта и всепризнат писател, който e загубил вдъхновение се сблъскват в предизвикателство с неочаквани последици!

Новото заглавие на ЕРА ни среща с една свежа, лятна, модерна книга, подходяща за жени от всяка възраст – „Когато Януари срещна Август“ от Емили Хенри. Изключително консумативния стил на писане на авторката и предпочината от публиката тема за книги, писатели и литература са предпоставка за голям успех на заглавието като флагман на американския издател Berkley за лятото на 2020. В момента рейтингът на книгата в Goodreads е 4.13 звезди от впечатляващите 40 683 гласа, а ревютата за нея са 7633.

Дженюъри Андрюс пише романтични книги, които моментално се превръщат в бестселъри. Огъстъс Еверет е признат автор на художествена литература. Тя завършва историите си с щастлив край, а той убива всичките си герои. Единственото, което ги свързва, е творческият блокаж и съседните къщи на плажа. Докато Дженюъри се готви да се изправи пред тайните на своя баща и опитва да превъзмогне болката от неочаквано предателство, Огъстъс иска да затвори всички врати към миналото. Двамата сключват сделка, която ще ги извади от зоната им на комфорт, а евентуално и от блокажа. Той ще напише сладка и романтична история, а тя – следващия голям литературен шедьовър. Всеки ще помогне на другия и никой няма да се влюбва. Тъй като това би било клише… нали?

Continue Reading
Advertisement