Connect with us

Събития

Ерос Рамацотти с концерт в София

Avatar

Публикувано

на

Признатият за най-успешен италиански певец и композитор на всички времена се завръща с грандиозен THE BEST OF концерт в София. Идолът от Ботуша ще се срещне с многобройните си фенове у нас в АРЕНА АРМЕЕЦ на 26 септември 2015. Концертът е част от неговото световно турне. Този път благодарение на организаторите – „Жокер Медиа” многобройните му почитатели у нас, които чакаха тази среща от 2006 с него ще бъдат зарадвани не само с най-доброто от кариерата на не- устоимия Ерос Рамацоти, но и с изключително грандиозно шоу, което засега се пази  в тайна от страна на мениджмънта на артиста.

Рамацотти е известен и с многобройните си световни хитови дуети като тези с: Тина Търнър, Шер, Анастейша, Рики Мартин, Никол Шерцингер, Анди Гарсиа, Андреа Бочели, Лаура Паузини и много други. Известен е и с това, че във всички негови аудио и “лайв” продукции той не щади средства и инвестиции, канейки за гост-музиканти едни от най-добрите музиканти в света като Стив Вай, Реджи Хамилтън,Карлос Сантана,Джон Спенсър и много други.

Мнозина го имат за ‘странна птица”, но той се определя като един обикновен и малко притеснителен човек..”Единственото място, където разбирам, че съм по-популярен отколкото си мисля – това е пространството извън дома ми”..В момента, в който го разпознаят,  настава суматоха и тогава разбира, че понякога му е невъзможно даже да отида да си зкупи  няколко от любимите си Т-щърти,  например.

Многократно е споделял, че мястото, където се ‘обяснява в любов “ на своите фенове –  е сцената.

А на сцената не обича да се преоблича повече от два пъти/зависи от това какво е времето/ , тъй като за него акцента е музиката и публиката.

Advertisement

Обожава гривни и часовници, винаги е точен и спектаклите му започват в точно обявения час.Изключения няма.Не обича да се оправдава и не толерира хора, които търсят оправдание и компромиси.Такива няма нито в екипа му, нито сред най-близкото му обкръжение.За него е валидна старата максима :” няма не мога има не искам”. Не крие своите слабости извън музиката: футбола и красивите жени, но винаги уточнява с лека усмивка: ‘аз съм италианец’. Малкото хора, които допуска до себе си, го знаят като  изключително сърдечен и добронамерен , презира предателството във всичките му нюанси, много чувствителна и ранима душа, която излива цялата си емоция в музиката. Не обича да е център на внимание, и страни от медииният блясък, тъй като не това  е негов начин на живот.

Относно “митовете в музиката”, за какъвто е  считан и самият той,  Ерос Рамацотти уточнява в автобиографичната си книга  : “Понякога музиката те митологизира, превръща те в идол и ти отнема цялата човечност. Помни обаче, че преди да бъдеш певец, си човешко същество…..”.

Билетите за концерта на Ерос Рамацотти на цени от 60 до 150 лв. ще бъдат пуснати в мрежата на Ивентим  от утре.

Continue Reading
Advertisement