Connect with us

Lifestyle

Есенни предложения от Хайди Клум в новата колекция за Lidl

Avatar

Публикувано

на

77a976ce 0481 4bf5 b061 e2f22d9942a7

снимка: ПР

Петата съвместна колекция на Хайди Клум и Lidl #LETSSHAKEITUP влиза в продажба от 17 септември. Есенната колекция включва водещите модни трендове и цветове за сезона. Всички почитателки на модните тенденции ще могат да попълнят гардероба си със свежи предложения в различни предизвикателни червени нюанси след по-малко от две седмици.

Съвместната колекция на световноизвестния модел и Lidl съчетава най-красивите червени тонове, които оптимално се допълват от класическите черни и меки бежови разцветки. Модната линия #LETSSHAKEITUP включва дрехи, обувки и аксесоари, които са на традиционното за Lidl оптимално съотношение качество–цена.

„Обожавам класиката в модата като шлифери, блузи тип поло и свободни панталони“, коментира Хайди Клум. „В новата колекция ще намерите традиционни небрежни предложения в червени цветове, които ги превръщат в хващащи окото модни попадения“.

Новата колекция „Esmara by Heidi Klum“ включва модели от светло розово до кралско червено, които разнообразяват и допълват модните класики. Чрез #LETSSHAKEITUP модните фенове ще могат да преоткрият своята креативност и модния си стил във всекидневието в един от най-красивите и цветни сезони. Колекцията на световноизвестния модел ще бъде налична във всички 89 магазина на Лидл България в страната, като едновременно с идването си у нас, ще дебютира и в останалите общо 28 държави и над 10 000 магазина на Lidl в цяла Европа.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement