Connect with us

Lifestyle

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Avatar

Публикувано

на

IMG 2956 1

Над 200 гости присъстваха на елегантно парти по повод официалното откриване на най-новата естетична клиника в София NeoEffect. Приказна атмосфера, специална селекция вино, нежен бразилски джаз и много настроение приветстваха всички приятели на съвършенството, които се събраха на новия адрес на красотата в столицата – на бул. „Петко Ю. Тодоров” 20 в сградата на „Нео Клиник”. 

Сред присъстващите бяха редица известни личности, имена от сферата на модата, актьорските среди, медицината, както и медии, блогъри и инфлуенсъри, проследяващи най-актуалните новини в света на козметиката и естетичните процедури. Сред гостите бяха Евгени Минчев, Жени Калканджиева, Ники Кънчев, Шеф Манчев, Деси Цонева и редица други имена от светските среди. Домакините от NeoEffect представиха своя екип от квалифицирани специалисти, както и новия брой на списание „Beauty Ефект”. Списанието е дългодишен продукт на екипа на салон „Ефект”, който се разрасна и раздели естетичните процедури от козметичните, създавайки нов храм на красотата в NeoEffect.

„Тези, които ме познават знаят, че обичам да казвам, че красотата има душа. Красотата е навсякъде, тя е миг и ни кара да живеем в настоящето. За мен е истинска радост, че заедно с моя екип всеки ден помагаме на много красиви души да се чувстват добре в собствените си тела. И, ако според много хора това е един добър бизнес, то за нас в NeoEffect, това е мисия – да откриваме себе си и да помагаме на другите да правят същото. Благодаря на целия екип, който ежедневно работи за изпълняването на тази мисия, благодаря на клиентите ни, които ни познават от повече от 25 години, както и на всички нови приятели, с които заедно, вярвам, ще творим чудеса – както с лицата и телата ни, така и с добрите си души”, каза Диана Петрова, мениджър и собственик на NeoEffect, както и утвърден експерт в тайните на микроблейдинга и естетиката.

Новата клиника се помещава на първия етаж в „Нео Клиник” и разполага с удобен паркинг и апаратура от последно поколение. В храма на красотата се извършват всякакви процедури за лице и тяло, в това число микроблейдинг, хайфу, джет плазма лифт, неоперативна блеферопластика, поставяне на филъри, премахване на белези и татуировки, лазерна епилация, масажи, стягане на кожата, премахване на целулит, стрии и разширени капиляри и вени, пилинги, пресотерапия и много др. За целта клиниката е ангажирала техника и уреди от последно поколение, както и квалифициран персонал, експерти и доктори от всички сфери на естетичната медицина. 

Advertisement

В NeoEffect на разположение са също и клинична лаборатория, както и бърз достъп до доктори от различни направления, включително консултации с експерти от чужбина. 

Приказното откриване на NeoEffect прерасна в елегантно парти с много настроение, награди и подаръци за присъстващите. Много от тях си тръгнаха с ваучери за безплатни процедури, а част от гостите побързаха да се възползват да ангажират с отстъпка VIP карти за неограничен достъп до услугите, предлагани в клиниката.

По време на събитието гостите имаха възможността да опитат специални селекции от винарска изба „Едоардо Миролио”, както и да научат повече за ползите за тялото и кожата, за които допринася колагенът. На място бяха изложени и част от най-известните творби на българския хидожник Панчо Малезанов. Платната живопис и акрил отлично допълниха празника на красотата по повод официалното откриване на NeoEffect, a самият Малезанов се снима с гостите на фона на изкусните си произведения. 

Специално партньори на събитието бяха винарска изба „Едоардо Миролио”, застрахователно дружество „ЕвроИнс”, международната компания за козметична апаратура „Венус Концепт”, фирмата за ортомолекулярна козметика „Бинела Медикъл Бюти”, „Идеас”, както и „Диас Бюти”, които представиха ползите за здрави тяло и кожа, за които допринася колагенът.

За контакти:

Advertisement

Facebook: Neo Effect Aesthetic Clinic

Instagram: neoeffectaestheticclinic

Mobile Tel.: + 359 896 605 151

София, бул. „Петко Ю. Тодоров” 20

Advertisement
Continue Reading
Advertisement