Connect with us

Lifestyle

„ЖИВЕЙ АКТИВНО! и със своето куче” предстои

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

На 10 октомври (събота), на обособената поляна за кучета в Южния парк в София инициативата на Нестле България – „ЖИВЕЙ АКТИВНО! и със своето куче”, отново ще събере на едно място всички любители на активния начин на живот и техните любимци. За четвърта поредна година стотици привърженици на активния начин на живот, ще могат да станат част от един незабравим спортен ден, изпълнен с множество възможности за забавления, активности и подаръци. Всички присъстващи ще могат да наблюдават демонстрации, спортни активности за стопани и кучета, както и интригуващо състезание между треньори и да получат полезна информация за правилното отглеждане на своите четириноги приятели.

Фондация „Очи на 4 лапи” ще бъде част от „ЖИВЕЙ АКТИВНО! и със своето куче” за втора поредна година, като и тази година представителите ще запознаят всички присъстващи с дейността си в полза на незрящите хора. На посетителите ще бъде предоставена възможността да станат свидетели на демонстрация на кучета-водачи. През целия ден ще бъдат организирани разнообразни игри с много подаръци, осигурени от PURINA DOG CHOW, ще бъдат организирани уроци по Dog Frisbee и всички стопани ще имат възможността да покажат на какво са научили ствоите любимци.

Dog Frisbee

Присъстващите ще открият 3 обособени зони за кучета, като във всяка от тях  ветеринарни специалисти ще се погрижат, всички да получат полезна информация за техния любимец, според възрастта му. Ще бъдат проведени консултации и уроци, от които стопаните ще могат да научат как да се грижат по-добре за своите най-добри приятели, както и каква храна е подходяща за домашните им любимци в съответния етап от живота им. Освен висчки активности и забавления, посетителите ще имат възможност да станат свидетли на едно изключително интригуващо състезание. Професионални треньори на кучета ще имат задачата да превърнат арената за демонстрации в едно още по-забавно и запомнящо се място.

Тази година „ЖИВЕЙ АКТИВНО! и със своето куче“ ще премине под знака на десетгодишнината на инициативата за балансирано хранене и активен начин на живот на Нестле България „ЖИВЕЙ АКТИВНО!“. И двете кампании целят да разпространят идеята, че здравословният начин на живот е достъпен, а с верен приятел, може да бъде по-забавен и вълнуващ.

Advertisement
снимка: PR

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Ochi na 4 lapi[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement