Connect with us

Красота

Забележително стягане на кожата седмица след седмица

Avatar

Публикувано

на

Anew Ultimate Infinite Effects

Искаш ли терапия, която няма да спре да се грижи за кожата ти? Avon представя уникалната за пазара нощна кремтерапия Anew Ultimate Infinite Effects. Невероятните резултати са сигурни благодарение на иновативния ротационен принцип на съставките, който избягва привикването на кожата към един продукт и осигурява нужното разнообразие.

Благодарение на двете ротационни терапии резултатите върху кожата се подобряват с всяка изминала седмица. През първия етап формулата с комплекс Glicolic+ обновява и подхранва кожата, подготвяйки я за втория етап – комплексът Superretinol. Неговата основна функция е да стимулира производството на колаген и по този начин да намали видимостта на бръчките, да стегне кожата и да намали пигментацията.

Anew Lilia Maravilia

В резултат на редовното си използване, Anew Ultimate Infinite Effects стяга кожата, намалява видимостта на бръчките, подобрява еластичността и, разбира се, възвръща младежкото сияние на кожата. Терапията показва все по-забележителни резултати седмица след седмица.

Актрисата Лилия Маравиля е една от жените, които се доверяват на Anew Ultimate Infinite Effects за своята вечерна рутина. “Винаги ми е харесвало, че Avon е компания, която посвещава себе си на това да помогне на жените да бъдат най-добрата версия на себе си. В серията Anew жените намират съюзник в борбата с времето и в желанието да се преборят с несъвършенствата. Ротационният принцип на двете формули на Anew Ultimate Infinite Effects ми допада изключително много. Текстурата е много приятна и определено мога да кажа, че усещам кожата си различно, а вече виждам и първите резултати.”

А вие готови ли сте да им се насладите? Открийте положителните ефекти при своя представител на Avon или на www.avon.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement