Connect with us

Tехнологии

Забравете конфигурациите с няколко монитора!

Avatar

Публикувано

на

498P9 00 A4P global 001 sm

MMD представя новия Philips 498P9, впечатляващо голям и мощен

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви новия Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide извит LCD дисплей с 49” (48,8″ / 124 см диагонал), проектиран за професионалистите. Мониторът е носител на различни награди и е обогатен с функции за производителност. Моделът с лекота може да замени два 27“ 16:9 Quad HD, поставени един до друг, благодарение на луксозния си формат 32:9 SuperWide, 49-инчовия размер и резолюцията от 5120 x 1440 пиксела.

Philips 498P9 предлага картина без разсейване и повече комфорт за очите, благодарение на извивката с радиус 1800r, която осигурява по-малко изкривяване на изображението и по-широко зрително поле, наподобяващо естествената форма на окото и нежно обграждаща потребителя. Красотата на монитора се простира много отвъд това – с технологията MultiView професионалистите могат да свържат PC и лаптоп едновременно и да имат активна картина от двата източника. Така отпада нуждата от ръчно превключване или постоянно отместване на погледа между два монитора. Сега всяка работна минута е по-ефективна, по-продуктивна и по-комфортна.

Проектиран за вашите нужди

С впечатляващия си размер Philips 498P9 прави работата по-лесна. Мониторът предлага широк набор от опции за връзка като DisplayPort, HDMI и USB 3.2. Вграденият MultiClient KVM превключвател, заедно с функцията Multi-View, позволяват на потребителите да управляват две отделни устройства по едно и също време с един комплект монитор-клавиатура-мишка, което пести време и площ. Превключването между устройствата става само с натискането на бутон и така дори най-сложната многозадачна работа се управлява с лекота.

Advertisement

Известно е, че професионалистите, които прекарват много време пред монитора, се нуждаят не само от най-добрите технологични достижения, но и от чувство за комфорт. Philips 498P9 притежава всичко това и предлага Compact Ergo Base стойка, която се накланя, завърта и настройва по височина, така че потребителят да позиционира монитора за максимален зрителен комфорт и ефективност.

Отвъд изображението и въображението

Philips 498P9 се отличава със своя набор от възможности. Масивният му екран е с Dual QHD резолюция (5120 x 1440), която осигурява много детайли и прецизна картина – идеално за задачите, които изискват точност. Качеството на картината е на още по-високо ниво, благодарение на SmartImage – ексклузивна технология, която анализира изобразяваното съдържание и оптимизира параметрите на дисплея според него. Нещо повече, технологията Adaptive-Sync обезпечава плавна картина без артефакти при игра.

Осигуряването на комфорт на потребителя винаги е приоритет и Philips 498P9 предлага на потребителите множество решения за визуализация, включително LowBlue Mode и Flicker-free Technology за намаляване на трептенето и умората в очите.

Предимствата не свършват дотук, защото мониторът притежава устойчиви характеристики, които го правят много дружелюбен за околната среда. Чрез натискане на превключвателя за 0 вата консумация потребителите могат напълно да изключат захранването и да са сигурни, че дисплеят не консумира никаква енергия. Опаковъчните материали подлежат на 100% рециклиране, а мониторът отговаря на стандарти за защита на околната среда като EnergyStar 8.0, EPEAT*, RoHS и TCO.

Advertisement

Philips 498P9 е наличен от август 2020 г. на препоръчителна крайна цена от 1762 лв. с ДДС.

Continue Reading
Advertisement