Connect with us

Общество

Задава се „Приключенски многобой – Мездра 2018“

Avatar

Публикувано

на

Mezdra Kaleto

снимка: ПР

Поредицата от екстремни събития на „Приключенски Екстрийм Тур“ продължава на Археологически комплекс „Калето“, регистрацията за участие стартира

 На 1 юли 2018 (неделя) от 10:00 часа във и около Археологически комплекс „Калето“, гр. Мездра, област Враца, ще се проведе отвореното събитие „Приключенски многобой – Мездра 2018“, предназначено за всички почитатели на високия адреналин, логическите задачи и времето, прекарано на открито. Събитието е част от Приключенски Екстрийм Тур, който в рамките на два месеца преминава през градовете Ботевград, Мездра, София и Своге.

Сред предизвикателствата, очакващи желаещите да се включат в Многобоя, ще са скално катерене и спускане по скални отвеси,  задачи с ориентиране и логика, умения за стрелба с лък, решаване на приключенски задачи и екстремно спускане по специално създаден въжен тролей над река Искър.

Всички ентусиасти, които желаят да се запишат за участие, могат да го направят на адрес: https://goo.gl/forms/5WyNGADjNQauZQPg1. Местата са ограничени!

Advertisement

PMMezdra2018

Входът за събитието е свободен, всички забавления и атракции са безплатни. Изпитанията от многобоя ще преминават с помощта на професионални инструктори и при взети всички мерки за безопасност и са подходящи за възрастни и за деца над 12 години.

Целта на инициативата е по атрактивен начин да се заинтригуват жители и гости на Община Мездра към активен спорт и забавления на открито, да се покаже красотата, културната история и възможностите за отдих и туризъм в района.

Припомняме, че поредицата екстремни мероприятия на „Приключенски Екстрийм Тур“ продължава, като само седмица след „Приключенски многобой – Мездра 2018“, в град София ще се проведе фестивал на алтернативния спорт и комуникации „NetWorkMe 2018“ (6-7 юли, Езерото в кв. Дружба). Финалната дестинация на тура ще е на 21 юли, Вазова Екопътека, Своге сЕкстрийм Арт – Своге 2018“ .

Организатор на „Приключенски Многобой – Мездра 2018“ е Уайлдан ЕООД. Събитието се осъществява с финансовата и институционална подкрепа на Община Мездра и с любезното съдействие на пещерен Клуб Хеликтит. Медийни партньори са: Дарик радио, Bulgaria On Air, Espresso News, Peika.bg, Drugitesportove.com и Ranica.bg.

За повече любопитна информация и подробности около предстоящото мероприятие следете Фейсбук страницата: „Приключенски Екстрийм Тур“: www.facebook.com/AdventurousExtremeTour и Фейсбук събитието „Приключенски многобой – Мездра 2018“: https://www.facebook.com/events/404726650005982/

Advertisement

Полезни връзки:

Фейсбук събитие „NetWorkMe 2018 – Фестивал на алтернативния спорт и комуникации“: www.facebook.com/events/414965122311673

Фейсбук събитие „Екстрийм Арт – Своге 2018“: www.facebook.com/events/182302759096522

Официален сайт на Община Мездра: www.mezdra.bg

Официална Фейсбук страница на Община Мездра: www.facebook.com/mezdra

Advertisement

Официален сайт на Археологически комплекс „Калето“: www.kaleto-mezdra.bg

Continue Reading
Advertisement