Connect with us

Галерия

За личната връзка с думите, слушането и общуването с любимите хора ще ни разкаже Мария Василева

Avatar

Публикувано

на

На 21 март от 19 часа в поредицата професионални събития на SOHO – Creatives Talk гостува маркетинг директорът на Walltopia Мария Василева. Тя ще говори предимно за думите и личната ни връзка с тях, за общуването с любимите хора и за това колко е важно да се научим да слушаме правилно.

Мария ще разкаже още за пътешествието си към думите и за култивирането на изследователски интерес към смисъла, който те носят. Ще сподели опита си, който е натрупала от воденето на личен блог в съчетание с изучаване на магистратура по психология на развитието. В дискусията ще поговорим и за думите като мост между нас и света; за влюбването и разлюбването в и чрез думите; за значението на езика, както и за намирането на смисъл и обличането му в думи.


Информация за госта:

Мария вече 5 години отговоря за „второто“ лице на Walltopia като неин маркетинг директор. Първото, разбира се, са стените и другите концепции за активно забавление на компанията. В момента учи магистратура по Психология на развитието, а от есента на 2006 година списва личен блог „от онези старите“, както сама казва, които събират парченца от дните и мислите и ги съхраняват грижливо в дневник пред света. „Разпилени парченца“ е неин втори дом, там, където сърцето ѝ се подрежда в езика.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement