Connect with us

Култура

За любовта и щастието или 500 начина да покажеш на някого, че го обичаш

Avatar

Публикувано

на

Нова порция щастие от авторите на световния бестселър „Щастието е…”! Броени дни преди празника на любовта на български излиза следващата книга от поредицата на Лайза Суърлинг и Ралф Лейзър: „Щастието е… 500 начина да ти покажа, че те обичам” (ИК „Сиела”).

Може би не знаете кои са Лайза Суърлинг и Ралф Лейзър, но със сигурност сте запознати с това, което правят – превърналата се първоначално в мания онлайн, а впоследствие и в бестселърова книжна поредица, завладяла милиони по целия свят „Щастието е…”.

След като първата книга от поредицата – „Щастието е… 500 неща, които ни правят щастливи”, излезе на български език през 2016 г. и бе посрещната положително у нас, в навечерието на празника на любовта 14 февруари ще имаме възможността да зарадваме себе си и тези, които обичаме с друго, тематично издание от поредицата: „Щастието е… 500 начина да ти покажа, че те обичам”.

Книгата съдържа редица забавно илюстрирани примери в какво се състои любовта – от това да имаш пълно доверие на човека до теб, през това да го завиеш, докато спи, до момента, в който се изправяте заедно срещу света. А и още 497 други примера…

Очарователните илюстрации ни карат да се усмихваме и ни напомнят, че има стотици начини да покажем на някого, че го обичаме! А междувременно и да ценим мига и да се радваме на всички удивителни, кратки моменти, които, взети заедно, са истинската любов.

Advertisement

Подобно на първата книга, и тази е цветна, съдържа повече от 500 забавни илюстрации в типичния за поредицата стил, а форматът й е нестандартен, напомнящ този на картичка.

Повече за проекта „Щастието е…”, който прави истински фурор в социалните мрежи, научаваме от официалните страници във фейсбук и в инстаграм.

Continue Reading
Advertisement