Connect with us

Lifestyle

За поредна година избират най-желаните ергени в България

Avatar

Публикувано

на

Grigor Dimitrov

Григор Димитров, снимка: ПР

Традиционно в разгара на лятото отново стартира класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА. За 4-ти пореден път ще бъдат избрани най-желаните мъже в България. Родните лайфстайл журналисти ще гласуват за тях, които са разпределени в четири основни категории: Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт. Тази година над 80 са актуалните български ергени, които ще се състезават в престижната надпревара.

Информация и снимки на всички номинирани вече са публикувани на официалната страница на класацията: www.ergennagodinata.bg. Всеки, който посети сайта може да избере своя личен фаворит в ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2016.

За пореден път медиите ще са тези, които ще изберат по един победител във всяка една от категориите, гласувайки чрез специални анкетни карти. В края на август ще станат ясни призьорите, които ще бъдат обявени на светско парти в клуб Hacienda Beach-Лозенец. Изненадите тепърва предстоят, а победителите ще получат и традиционните стъклени статуетки.

И тази година от селекцията на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2016 отпаднаха някои от миналогодишните участници, които приключиха с ергенския живот. Сред тях е Дидо от Д2, който мина под венчило с чаровната моделка Юлия Кулиш. Един от най-успешните ни певци Миро също сключи брак със своята любима Ели, а влюбените избраха за сватбената си церемония красивия гръцки остров Корфу. Фолк идолът Фики Стораро, който попадна в топ 5 на най-желаните мъже през миналата година, също скъса с ергенлъка. Синът на Тони Стораро се сгоди за красивата Гюлджан, а до края на годината планува и своята сватба. Любимите жени на волейболната звезда Матей Казийски и родния национал от „Лудогорец” Георги Терзиев им родиха наследници, а бившите ергени са на седмото небе от щастие.

Advertisement

Vladimir Karamazov

Владимир Карамазов, снимка :ПР

В престижния списък попадат и нови перспективни ергени. Поп звездата Павел Николов (дуета Павел и Венци), младите актьори Антон Григоров и Стефан Попов (сериала „Ние, нашите и вашите), футболистите Ивайло Чочев и Александър Тонев, волейболистът Благовест Петров, баскетболистът Александър Везенков и архитект Пламен Мирянов са част от изгряващите звезди в ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2016. В надпреварата се завръща и фолк певецът Илиян, който се разведе и отново попадна в списъка на необвързаните мъже. Любопитна е и появата на Димитър Динев-син, който след раздялата с фолк звездата Емануела, отново минава за един от желаните мъже в категорията млади и успешни бизнесмени. Първородният внук на Симеон Сакскобурготски и негов наследник, Борис, след като попадна в светлините на прожекторите, веднага предизвика вниманието на женската аудитория в България. Образованият и очарователен младеж вече гради планове за бъдеща политическа кариера и попадна в предстоящата надпревара.

Класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2016 и този път ще се комуникира от PR Agency IGM, която има опит в организирането на светски, модни и корпоративни ивенти.  

За повече новини по време на кампанията, следете официалната страница на класацията във Фейсбук:

Advertisement
Continue Reading
Advertisement