Connect with us

Култура

За родителите. Въпроси и отговори

Avatar

Публикувано

на

Cover Za roditelite

На 1 юни поредицата в помощ на родителите на „Колибри” приютява още едно издание – незаменимото настолно помагало на Юлия Гипенрейтер!

„За родителите. Въпроси и отговори“ (превод: София Бранц, 152 стр., цена: 12 лв.) съдейства на родителите да развият у децата си интерес към ученето, да насърчат тяхната автономност и способност да завързват приятелства. Всички въпроси и отговори условно са организирани в три части – „Емоциите на детето“, „Занимания, интереси, развитие и „Семейство, общуване, възпитание“, но универсални теми като поведението на детето, изживяванията на родителя и културата на общуване присъстват във всяка част. Солидният опит на авторката, реалните житейски ситуации и изразителните илюстрации превръщат настоящото четиво в надежден помощник за всички майки и татковци.

Юлия Гипенрейтер е професор в Московския държавен университет, известен учен и талантлив педагог, автор на множество статии, монографии и учебни помагала в областта на психологията. През последните години тя усилено се занимава с практическа психология – води тренинги, дава консултации в областта на детските и семейните проблеми. Българската публика я познава чрез книгите й „Как да общуваме с детето” и „Как да общуваме с детето – продължение”.

 

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement