Connect with us

Музика

За трета година БГ Радио представи лятната класация Топ 100

Avatar

Публикувано

на

Top 100 letni pesni

През най-горещия и морски месец – август, БГ Радио излъчи класация за стоте най-летни български песни – Бургаско Топ 100, подредена така както слушателите сами пожелаха.

За всички пропуснали да се заредят положително с най-свежите и летни български песни, БГ Радио ще излъчи още веднъж „Бургаско Топ 100 – Стоте песни на българското лято” в понеделник 21 септември, и вторник, 22 септември от 13 ч., за да изпрати подобаващо лятото в последните му дни.

Първо място в класацията тази година, слушателите отредиха на безспорния летен хит „Ела и си вземи“ на Гери-Никол и Криско. Актуалното подреждане на чарта се дължи изцяло на слушателите, които имаха възможността да гласуват с по пет български песни, които според тях носят лятно и морско настроение.  Сред песните в топ 10 са още: „Ех, морето!“ на Тони Димитрова, „Така да е“ – Мария Илиeва и Атанас Колев, „Нека бъде лято“ на Лора Караджова и Goodslav и др. Пълният списък на стоте най-любими летни песни може да намерите на www.bgradio.bg.

Класацията прозвуча за първи път в началото на лятото на 2010 г., когато номер едно стана „Аз и ти“ на D2. В изданието й от 2012 г., слушателите поставиха начело в Топ 100 летни бг песни – „Дим да ме няма“ на Графа, Бобо и Печенката.

„Бургаско Топ 100 – Стоте песни на българското лято” се излъчи с подкрепата на Каменица АД.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement