Connect with us

Lifestyle

За 9-а поредна година b2b media раздаде “Зелените Оскари”

Avatar

Публикувано

на

В 9-ото издание на престижните зелени награди, организирано от b2b Media, бяха отличени най-отговорните бизнеси, общини, неправителствени организации и личности.

Голямата награда грабна Чез България, а „Зелена личност 2019“ стана алпинистът Атанас Скатов.

Победителите за девета поредна година определи престижното жури, в което се отличават имената на Надя Маринова – гл. редактор на b2b Mediа и основател на конкурса “Най-зелените компании в България”, Марина Стефанова, директор „Устойчиво развитие“ в Българската мрежа на глобалният договор на ООН и председател на БАКСОС. Катя Димитрова, член на УС на Българската асоциация на ПР агенциите и съветник по комуникационните въпроси на Българо-белгийския бизнес клуб у нас, собственик на комуникационна агенция Интеримидж, Мила Миленова, ръководител „Корпоративни комуникации“ в СИБАНК, инж. Иван Иванов – председател на Българската асоциация по водите и член на Управителния съвет на Европейската федерация на националните асоциации по ВиК услуги, Улрике Щрака, търговски съветник при Австрийското посолство в София, Силвия Костова, началник управление „Корпоративни комуникации“ в Пощенска банка, Ивелина Василева, председател на парламентарната комисия по опазване на околната среда и водите и зам.- председател на Комисията по европейски въпроси в 44-ото Народно събрание, Илиана Павлова от Българската стопанска камара.

Призовете тази година бяха допълнени с нови категории като зелен офис, зелена иновация, проект или идея. За първи път беше връчена и Голяма награда за цялостно представяне.

Advertisement

Традиционно сред отличените бяха и журналисти, чиито материали са свързани с темите на конкурса. Като наградата за „Зелена медия“ грабна btv с кампанията „Да почистим България“.

Отново и в това издание беше връчено специалното отличие „Зелена личност”, след гласуване изцяло онлайн то отиде при алпиниста Атанас Скатов.

Сред комуникационните партньори на събитието е Агенция за интегрирани маркетинг комуникации 3CON. Партньорството им е част от политиката на Агенцията за популяризирането на добрите примери и иновации в различните сфери и подобряване на общуването между бизнеса и неговите аудитории.

Сред партньорите на събитието бяха Министерството на околната среда и водите, Екопак, Загорка, Ивел стил, Българо-румънската търговска камара, Българската стопанска камара, Българското дружество за връзки с обществеността и Българската асоциация на ПР агенциите. Българската асоциация по водите, БАКСОС, Българската асоциация по рециклиране и Българската асоциация на архитектите и инженерите консултанти в България.

Медийни партньори: Manifesto.bg, Вестник 19 минути, faкti.bg, AGRO TV, Espresso news, Агенция Крос, Ins Market, списание Слава.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement