Connect with us

Музика

Звездите на Вирджиния Рекърдс на специална среща с фенове

Avatar

Публикувано

на

BG hitove do skusvane 3 album cover 1

В петък, 24 ноември, се състоя официалната премиера на хитовата компилация „БГ хитове до скъсване, Vol. 3“, която се издава от Вирджиния Рекърдс с медийната подкрепа на БГ Радио и Радио и Телевизия CITY. Третата част на музикалната колекция включва 16 от най-успешните и актуални БГ парчета като #1 синглите в еърплей чарта – „Недей“ и  „Родена такава“ на DARA, „Трябваш ми спешно“ на Невена Пейкова, „Само по татуси“ на Pavell & Venci Venc’ и общия им проект с Михаела Маринова „Листата падат“. В албума влизат и тотални хитове като най-излъчваната песен за 2016 г. „К‘во не чу“ на DARA, „Вдигам Level“ на Pavell & Venci Venc’ и Кристиан Костов, отличена с наградата на БГ Радио за „Песен на годината“, супер успешната колаборация на Пламен и Иво с Михаела Маринова „Не ти мисля зло“, “Beautiful Mess”, с която Кристиан Костов класира България на безпрецедентното второ място на Евровизия и емоционалната балада на Жана Бергендорф „Докрай“ (вижте пълното съдържание на албума по-долу).

Албумът е наличен за онлайн поръчки на CD в MusicMall: www.musicmall.bg/product.php?id=2678, във всички легални дигитални платформи – iTunes, GooglePlay, Spotify и Deezer: http://radi.al/R1BREV, както и в търговската мрежа – книжарници Ciela, Orange, Greenwich, бензиностанции Shell и OMV и специализираните музикални магазини в страната.

Pavell & Venci Venc’, DARA, Михаела Маринова, Пламен и Иво, Християна Лоизу и Невена Пейкова ще представят „БГ хитове до скъсване, Vol. 3“ на 03 декември (неделя) от 17:00 ч. в Mall of Sofia /ет. 2, площадка IMAX/ . Звездите на Вирджиния Рекърдс ще се срещнат с феновете си, които ще имат възможност да получат автографи и да се снимат с любимите си изпълнители в продължение на два часа.

Continue Reading
Advertisement