Connect with us

Lifestyle

Звездите под прицела на Пламен и Иво

Avatar

Публикувано

на

Plamen Ivo

снимка: ПР

Дуото се преобрази в бекстейдж репортери по време на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Стара Загора

Пламен и Иво, които станаха популярни след участието си в музикалното предаване X Factor, изненадаха своите колеги преди да се качат на сцената с интригуващи въпроси. Братята изживяха една от своите детски мечти – да бъдат репортери, макар и за ден. Заедно те отразиха случващото се зад кулисите на най-мащабното музикално събитие за това лято – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Стара Загора.

Пълно шоу, пълна програма обещаха за тази вечер двамата изпълнители и междувременно спряха чаровната Михаела Маринова. Тя им призна, че тайният й ритуал преди да се качи на сцената е да кляка по три пъти и винаги носи на врата си талисман за късмет. Дара, която наскоро завърши училище, сподели, че комисията по матурите я е изплашила много повече, отколкото хилядната публика на площада. На въпроса какво не му допада съвсем в дуетната му половинка, Pavell разкри, че много харесва левия мустак на Venci Venc’, но не е сигурен за десния. Venci Venc’ пък призна, че е очарован от публиката в Стара Загора и няма търпение за следващия концерт в Благоевград. Пламен и Иво продължиха със своите въпроси към изпълнителите и следващият на прицел е Кристиан Костов, който донесе най-голямия успех за България на конкурса „Евровизия“. Пред двамата звездни репортери Крис сподели, че това, което би казал на 12-годишното си Аз, е че трябва да тренира и плува повече, за да е в топ форма.

Plamen Ivo DARA

снимка: ПР

Advertisement

Танци, музика, лятно настроение и много усмихнати лица – с това Пламен и Иво споделиха, че ще запомнят концерта в Стара Загора. Те признаха, че както бекстейдж моментите, така и тези на сцената, не могат да се сравнят с никоя друга емоция. Зад кулисите всички звезди споделиха, че с нетърпение очакват да се докоснат до любовта на публиката, докато изпълняват своите песни.

Публиката, която се беше събрала на площада пред Общината в Стара Загора тръпнеше в очакване и нямаше търпение да види и чуе любимите си изпълнители по време на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017!

Continue Reading
Advertisement