Connect with us

Музика

Зейн с нов “Still Got Time” с участието на PARTYNEXTDOOR

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Зейн представи новия си сингъл “Still Got Time” с участието на PARTYNEXTDOOR  (артист на  OVO Sound/Warner Bros. Records). Сингълът се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и е творческа колаборация между Зейн, Frank Dukes, Murda Beatz и PARTYNEXTDOOR. Песента е продуцирана от Frank Dukes и Murda Beatz, и записана в Лос Анжелис.

“Still Got Time” излиза година след дебютния солов албум на Зейн – “Mind of Mine” – който получи високи оценки от критиката и счупи редица рекорди. С “Mind of Mine” Зейн става първият британски солов артист от 2009 година насам, който дебютира едновременно на #1 място в „Billboard Top 200“ чарта и в официалната британска класация за продажба на албуми. Пилотният сингъл от албума „PILLOWTALK“ оглави радио класацията Top 40 и дебютира на първо място в 68 държави включително и в глабалния чарт на Spotify. През 2016-та година Зейн получи Американската музикална награда в категорията „Нов артист на годината“. Зейн направи и две от най-успешните колаборации в света през последните месеци: с M.I.A. в парчето “Freedun” и със суперзвездата Тейлър Суифт в “I Don’t Wanna Live Forever“ от саундтрака на филма „Петдесет нюанса по-тъмно”.

Сега идва времето на “Still Got Time”, първият официален сингъл от дългоочаквания втори студиен албум на Зейн, планиран да излезе през лятото на 2017-та година.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement