Connect with us

Lifestyle

Зимна феерия в мастиления свят на Джохана Басфорд

Avatar

Публикувано

на

Новата книга на Джохана Басфорд е мастилено съкровище, което ти дава възможност да оцветяваш, украсяваш и споделяш чудни празнични творенияЗимна феерия е изпълнена с приказни коледни венци, играчки и изкусителни джинджифилови къщички. На страниците ѝ те очакват деликатни снежинки, романтични снежни глобуси и изящни северни елени. Книгата вдъхновява любителите на оцветяването да грабнат моливите и да покажат най-добрите си умения.

В изданието ще намериш 37 едностранни картини, които лесно можеш да изрежеш от книжното тяло и да сложиш в рамка или да подариш на близки и приятели.

Джохана Басфорд е създател на бестселърите „Тайната градина“, „Омагьосаната гора“, „Изгубен океан“ и „Магична джунгла“, от които са продадени над 20 милиона екземпляра в цял свят.

zimnafeeria1

Изящните й илюстрации предизвикаха безброй хора да открият в себе си порив за творчество и вдъхновение. Белият лист хартия може да е заплашителен, но контурите на книгата за оцветяване са като спасителна мрежа. Дават ни насока и сигурност, за да упражним без страх и нерви своята креативност.

„Аз създавам рисувателни книги, а вие – шедьоври!“, казва Джохана.

Специални препоръки:

Advertisement
  • Изпробвай моливите и тънкописците си на бялата страница в края на книгата.
  • Моливите са най-универсалните цветни материали и ще ти дадат възможност да смесваш и преливаш цветовете по време на оцветяване.
  • Тънкописците предоставят живи и ярки цветове, но не натискай твърде много с тях и не забравяй да ги изпробваш, преди да се впуснеш в оцветяване!
  • Не се тревожи, ако излезеш от очертанията.
  • Винаги е забавно да се похвалиш с шедьоврите си! Сподели творенията си с приятели или в социалните мрежи с #JohannasChristmas. Българската група във фейсбук ще намериш на www.facebook.com/groups/risuvatelniknigi/

 

Continue Reading
Advertisement