Connect with us

Кино

Зрелищна премиера на първия трейлър на „Бързи и яростни 8“ превзе Таймс Скуеър в Ню Йорк

Avatar

Публикувано

на

2473 TPT 00173ARV2

снимка: PR

С безпрецедентна премиера своя дебют направи първият трейлър на Бързи и яростни 8. Семейството на Доминик Торето затвори едно от възловите места в “Голямата ябълка“ – Таймс Скуеър, за да покаже първи кадри от най-новия филм от поредицата. Сред присъстващите на събитието бяха звездите от екшъна – Вин Дизел, Дуейн „Скалата“ Джонсън, Лудакрис, Мишел Родригез, Тайрийз Гибсън и продуцентът Нийл Мориц.

2473 TP 00167R UM

снимка: PR

Първите кадри от новия филм, както и самият Вин Дизел, обещават нещо, за което със сигурност не сме подготвени – повече зрелище от всякога и едно разбито семейство. Доминик и Лети са по-щастливи от когато и да било, Браян и Миа са се оттеглили от този начин на живот, а останалата част от екипа е била оправдана и всички водят нормален живот. Тогава се появява мистериозна жена (носителката на Оскар Чарлийз Терон), която примамва Дом обратно в престъпния свят, от който той сякаш не може да избяга. А предателството към тези, които са най-близо до него, ще ги подложи на изпитания, както никога досега.

От слънчевите брегове на Куба през улиците на Ню Йорк до заледените полета около арктическото Баренцово море, елитният екип ще прекоси половината земно кълбо, за да попречи на краен анархист да разруши света… и да доведе обратно вкъщи човека, който ги направи семейство.

Advertisement

2473 TP 00126R CROP

снимка: PR

През 2015 г. Бързи и яростни 7 пожъна небивал успех като събра боксофис от над $1 милиард и се нареди на шесто място сред най-гледаните филми на всички времена.

В Бързи и яростни 8 редом до Вин Дизел ще видим Дуейн „Скалата“ Джонсън, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригез, Тайрийз Гибсън, Лудакрис, Натали Еманюел, Елза Патаки и Кърт Ръсел. Освен Терон, сред новите попълнения в поредицата са Скот Ийстууд и носителката на Оскар Хелън Мирън. Режисьор на Бързи и яростни 8 е Ф. Гари Грей, а продуценти – Нийл Х. Мориц, Майкъл Фотрел и Вин Дизел.

Бързи и яростни 8 ще връхлети в кината, IMAX и 4DX на 14 април 2017 г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement