Connect with us

Кино

Зрелищни каскади показва вторият трейлър на „Мисията невъзможна: Разпад“

Avatar

Публикувано

на

Динамика, поразяващ екшън, зрелищна надпревара с времето и смъртоносни обстоятелства. Това виждат зрителите в новия трейлър на Мисията невъзможна: Разпад – най-новата част от една от най-вълнуващите и неостаряващи филмови поредици. Супершпионинът Итън Хънт (Том Круз) отново ще се сблъска с разтърсващи предизвикателства, за да предотврати надвисналата над света ядрена заплаха. А лошите идеи, провалените планове и малкото доверени хора допълнително усложняват ситуацията и правят мисията да изглежда наистина невъзможна.

Скокове от прозорци и покриви на сгради, сблъсъци с хеликоптери и всевъзможни опасни каскади, изпълнени от самия Том Круз, съпътстват героя му Итън Хънт и неговия екип от Агенцията за невъзможни мисии (Алек Болдуин, Саймън Пег, Винг Реймс). На карта са заложени много неща и грешките този път не са в списъка с намеренията на Хънт. Вторият трейлър на Мисията невъзможна: Разпад подарява високи нива на адреналин и усещане за неочакван обрат във всеки кадър.

Невероятното развитие на сюжета се дължи и на блестящото дамско присъствие в лицето на Ребека Фъргюсън (Най-великият шоумен, Снежният човек) и Мишел Монахан (Първичен код). В звездния състав участват още Хенри Кавил (Батман срещу Супермен, Мъжът от U.N.C.L.E.), Анджела Басет (Код Олимп) и Ванеса Кърби (Въпрос на време). Режисьор на филма е Кристофър МакКуори, който е и сценарист, наравно с  Дилан Късман, и продуцент заедно с Том Круз, Джейк Майърс и Дж. Дж. Ейбрамс. Изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг и Дон Грейнджър.

Мисията невъзможна: Разпад превзема киноекраните на 27 юли на 3D и IMAX 3D.

Continue Reading
Advertisement