Connect with us

Общество

Зрелищното кикбокс шоу King of Kings Heroes World Series на живо по FightBox

Avatar

Публикувано

на

Един от най-известните световни кикбокс шампионати – King of Kings, се завръща отново в българския ефир – 30 септември от 19:30 ч. по FightBox на живо от  Кишинев, Молдова.

King of Kings (KOK) ще представи грандиозно шоу втора поредна седмица през септември. Непосредствено след събитието си в Каунас, Литва, шампионатът се пренася в столицата на Молдова – Кишинев. FightBox ще излъчи на живо частта Heroes World Series – шест двубоя, водещи се съгласно правилата на КОК кикбокса.

Англичанинът Матеус Дуцзмал ще играе срещу Александър Бурдужа от Молдова в категория до 95 кг. Дуцзмал е кикбоксьор от Полша, който живее в Англия и се състезава по цял свят, включително в Европа, Китай и Тайланд. Неотдавна той загуби в родината си във Fight Exclusive Night 18, но с нетърпение очаква следващия си голям мач. Бурдужа, който ще се бие на свой терен пред публиката в родния си Кишинев, също се изправя след загуба от Васил Дукар на последния КОК мач в Молдова – един от най запомнящите се King of Kings сблъсъци за 2017 г. който може да видите тук.

При жените се завръща Есма Хашас, след като през април тази година спечели първата си награда в историята на King of Kings в категория жени. Хашас, която е представителка на холандския Hemmer’s Gym, защити името си сред най-талантливите жени в КОК след победите над Клаудия Павицка и Надежда Кантсир. Нейна опонентка ще бъде Людмила Пилипцек от Украйна.

Пълната програма на събитието може да намерите по-долу:

Advertisement

Двубоите на KOK Heroes World Series по FightBox HD

до 95кг, 3 х 3 мин: Александър Бурдужа (Молдова) с/у Матеус Дуцзмал (Полша/ Англия)

+ 95 кг: Максим Болотов (Молдова) с/у Юрий Горбенко (Украйна)

до 51 кг: Людмила Пилипцек  (Украйна) с/у Есма Хашас (Холандия/ Мароко)

до 77 кг: Денис Апаволае (Молдова) с/у Константин Русу  (Молдова)

Advertisement

до 65 кг: Дмитрий Сирбу  (Молдова) с/у Растислав Крен  (Беларус)

до 71 кг: Виталий Матей (Молдова) с/у Денис Телесман (Русия)

King of Kings представя събития от най-високо ниво, като среща спортисти от световна класа с най-запалените фенове на бойните спортове на най-големите арени в света. КОК има широка фен база заради своя характер, динамика и спонтанност. FightBox HD е асоцииран партньор на излъчването за тези събития.

В допълнение към излъчването на живо по FightBox HD канала в над 40 страни, King Of Kings ще може да се гледа онлайн от абонати на FilmBox Live и ще се стриймва на www.fightboxlive.com на цена от €3.99.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement