Connect with us

Музика

Ивайло Колев се завръща на музикалната сцена с летния хит „Не пипай там“

Avatar

Публикувано

на

Ivailo Kolev 2

снимка: ПР

Талантливият изпълнител Ивайло Колев, който преди повече от 10 години грабна сърцата на публиката в един от първите в България музикални формати “Star Academy” се завръща на музикалната сцена с летния хит „Не пипай там“.

Идеята на проекта е да покаже материализирането на отношенията между мъжа и жената,  както и загубата на наистина стойностните неща, които дават смисъл на живота ни. Във видеото на „Не пипай там“ е иронизиран начинът, по който младите момичета падат лесно в капана на собствените си мечти за постигане на бърз материален просперитет в живота. Всяка една от сцените е пресъздадена забавно и с много самоирония и сарказъм.

„Не пипай там“ е по текст на Еванджелин, музика на Daniel Betancourt и аранжимент на Светлин Къслев, а режисьор на видеото е Радостин Събев – Шошо. За страхотните визии на Ивайло Колев и красивите момичета в лентата се погрижиха стилистът Стоян Апостолов – Стоянски, гримьорът Джулия Ангелова и коафьорът Мария Филоненко.

С „Не пипай там“ Ивайло Колев прави своеобразен рестарт на своята активна кариера в България, като съвсем скоро изпълнителят ще зарадва публиката и с още нови песни. През летния сезон Ивайло Колев гастролира със спектакъла си „Save the Last Dance“ предимно пред чуждестранна публика. Лайв шоуто е балансирана компилация в стилистиката на модерен поп-джаз, суинг и рокендрол с талантливите музиканти от Caliente Orchestra и визуалния бродуей полъх на завладяващия балет „Deja Vu“. Очарованието на програмата е подплатено с разнообразни костюми и стилистични хореографии под финия съпровод на две цигулки, виола, виолончело и мекият кадифен тембър на Ивайло Колев със свой прочит по Майкъл Бубле, Стинг и някои авторски композиции.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement